Thursday, July 22, 2010

Nehi hayy...sob*sob*

Ohh tidak ku sangka ini akan terjadi....
*

*

*

*

*
dah appear kat blog saje nak buat post to remember it...

Berkira-kira tidak akan menukar layout selepas dramatic change suatu ketika dahulu, really satisfied with this one.. it's lovely and have all my favourite colors in it.. mana nak cari template idaman kalbu yang, blog owner plak celik dalam it...ish2 mencabar rasanya nak tukar2 layout ni, huhu any suggestion friends? ganbatte ne...hani-chan, after finishing my work.. i will try to make over my blog, as a pre birthday present to self hehe... mengadanya...

11 comments:

NARDtheNERD said...

time to change.
hehehe~

Hanis MY said...

ala nard..menyampas i hehe..ok2 i will change for u ecece...

MOMMY NADIA said...

eh nape ada contract ke?
hehehe...;)

Hanis MY said...

nadia..tak ku sangka ada contract rupanya hehe..

happyichigo♥ said...

cantiknyaaaa...kireii desu!!! dira suke color, fot and header baru hanis!!!

Hanis MY said...

hi diraa...ye ker..tq2..ssh betul nak buat sebab hanis tak reti huhu, thanks dira comey..i like too..

syaralicious said...

hanisaaaannn it's a loooooog time not visit tis blog! wat a surprise! new layout ..rasa sirap bandung..i loike;)

Hanis MY said...

syara..haha itu la sungguh girly gegirl haha..wait till miss sa see this sure dia jatuh chenta hehe..

fadhilah said...

k hanis, wa~ lawanya background yg baru ni....
key tu remind me of sailormoon. hahaha...

Hanis MY said...

lawa ke yeayyy..suka2, haaa sailormoonnn i like tooo...

Kekanak Osaka said...

eh...i've been so busy with my mom sampai tak terbuka blog and tengok2 tadi my blog pun dah takder background...nandeyanen!!

kena buat sumer balik kai?mendou~~~~~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails