Tuesday, September 21, 2010

Happyou Yatta!...

 sila abaikan tak ada kaitan dengan entry saje nak kasi 'jangok' sikit
Alhamdulillah..suatu kelegaan yang amat... thank you to my superb sv sebab luangkan masa (he was very busy kebelakangan ni) to discuss and check my ppt. Another relieved because my sv was satisfied, walaupun i did tumble a bit during presentation. Nasib baik sorang je tanya tadi, my evaluator, patutnya 2 orang tapi sorang je muncul, fuhhh lega2, audience lain pun tak tanya, lega untuk kali ke dua hehe. Sekarang rasa nak g dating dengan my love, as a reward, tapi kannnn... serba salah pulak rasanya sebab....
1) sv siap cakap this and that to further support my experiment
2) tiba2 pulak dia dapat idea yang bernas...what's the next step and so on
3) suruh cari software itu software ini untuk further analyze data...
waduhh gimana dong mas??? lepas happyou tadi rasa nak tido je kekurangan zat tido hehe apakan daya kena continue lagi sikit... i notice here... my labmates kalau balik conference atau habis presentation mesti depa akan terus pergi lab lepas tu...
1) mengadap computer cari article gamaknya..
2) kalau tak duk depan komputer sekalipun, terus berkesperimen dengan semangatnya...seolah2 attending conference or presentation etc itu adalah pembakar semangat...wahh bila la nak mencontohi mereka2 ini uhuk2...
(yang i plak petang2 sket dah buka blog mengupdate..ish2 apa nak jadi ni hehe..., takpe, takmo jadi skima sangat nanti tensi...alasan)

apapun ganbare to me my love...semoga terus bersemangat and finish our phd studies dengan jayanya.. amin..insyaAllah...  
p/s* dating or not to dating...hurmm...


5 comments:

talkingzebra said...

eh.. msti la pergi dating kn? um.. thanks ske gmbr i tu.. hehe.. nnti tgk msg kt fb u ek? =)

Hanis MY said...

hehe, yes! of course....yahuuu i dah check tadi...baca tau!

A.k.i.r.a ~ c.h.a.n said...

yeay!! omedetto hanis senpai!!

as a reward -- pergi dating n have a romantic dinner with ur love! :)

fadhilah said...

go reward yourself!

Hanis MY said...

Tq Qila..yup..i agreeeee with u...

Fadhilah...betul2...tapi serba salah tapi mahuuu huhu...takperla pergi la jugak hehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails