Thursday, September 23, 2010

Omiyage from love...

My love kan ada pergi Kyoto hari tu seronok tengok gambar dia pergi jalan2...dekat Kinkakuji pulak tu tempat idaman kalbu untuk visit..eheh..saje je over acting...gambar belum di upload, just gambar makanan je dulu...
taraaa...tak ada rupa makanan jepun langsung kan, sebab ia dalah gabungan roti dan pai, (パイケーキ=paikeki) ala2 barat gitu, packaging je nampak klasik hehe..tapi unik jugak...sebab tak pernah makan pulak kat sendai ni, my love cakap makanan ala2 jepun mahal, dia beli yang murah je hehe..
ada 2 flavor yang ni adalah apple and mustard cream...
apple and mustard cream up close...ok la sedap..not bad, sebab agak biasa jugak la flavor apple ni
another flavor..yang ni lagi sedappp...buah berangan plus azuki (kacang merah)... different taste.. yumm..yumm....i like

Best...bawa bekal gi sekolah untuk minum petang...tq my love! Oishiikatta desu!


4 comments:

Kekanak Osaka said...

tapenah plak makan tu kat Kyoto. Kyoto biasa famous tuk Macha dia, tapi takpa, nanti kalu Hanis sempat mai Kansai masa saya ada sini lagi, leh la tolong bawak pi makan. nanti leh belanja macha sekali.

H A N S said...

paikeki? comel bunyi dia. heheh..sonoknyer hanis dok jepun..permission to link ur blog to mine k :)

Hanis MY said...

Yuhuu Zeti...itula teringin nak jumpa zeti and get to know u better, ntah la my hubby main beli jek tu janji murah hehe...

Hi Hani..of course, dipersilakan, hanis pun dah folo Hani...belum sempat lg nk letak link Hani..will do soon k..take care!

sabiqahAnuar said...

wrappers dia nampak kejepunan hanissan!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails