Thursday, March 19, 2009

My Dearest Puan Hu!!!


I just finished my Raman training with Fujita-san. Dari pagi lagi nak tulis entry ni but the training started quite early so i have to postpone it. Esok hari cuti di Terengganu so i dont want it to be belated wishes so i write earlier post..khas buat Puan Nurul Huda binti Ab Wahab di Jabatan Sains Kimia UMT...sorry cik hu..plannyer nak posto card tapi tak terbeli tunggu jer la eh..2-3 bulan lg sampai la tu ehehe..anyway..i want to wish you Happy 27th Birthday..have a wonderful celebration with hubby terchenta..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki (baby, phd etc)...if i were there of course i will make a cake for you too dear..and celebrate it with the rest of chem members hehe..kad ni sepesen dgn kad sabeq..maklumla save at the same website..tatau nak cari kat mana lg nice virtual card..hopefully you will like it...really miss saat bergosip, sharing funny stories...and also other hot stuff hehe..u r such a wonderful friend..i am glad that i was destined to meet u at UMT..i will treasure this wondeful friendship...

6 comments:

Huda said...

ya ampungssss!!!!

really appreaciated it!!!!so touching beb!!!it made me melt!!!
hubby pun tk wish lg..huhuh terharu sgt!!!

anyway, TQ so much Pn Ha...

Hanis MY said...

welcome..puan hu..sowi la ignt nak wat surprise anta ke opis tak kejadian aku sibuk huu..takper2 laki u wish midnite ni nanti hehe..

rauhunt said...

Huda, aku sdg gambarkan mcm mana kalu mu touching n melting. Adakah mu akan kurang cakap dan lebih bertoma'ninoh dan ala2 perempuan Melayu terakhir dan bertudung labuh .. dan tak sebut perkataan seperti HELLLLO di saat ke-touching-an dan ke-melting-an mu itu?

Anyway Happy birthday. Moga pnjang umur, murah rezki dan dipermudahkan urusan mu (yg relevan ngan keadaan sekarang urusan mu utk confirm jawatan dan sambung blajar)

sori cik Ha terpaksa guna blog cik Ha utk wish birthday cik Hu sbb cik Hu takdok fb dan takdok blog. Tp lepas ni maybe cik Hu akan ada blog bila dia nk sambung blajar obersi

Hanis MY said...

ok jer rauhan bereh2..erk huda tudung labuh..uishh sukar dipercayai, ish jgn gitu dong hello tu la trademark cik hu tau hehe..yup confirm pasni cik hu akan ada blog yg bombastik gitu...rauhan jd ko cik hu g tempat u tu?

sabiqahAnuar said...

haha si rauhan ni meme lawaks


huuu kak Huda, eppi besday!!!! (hehe henis i guna blog u gak ni, hehhee)

Hanis MY said...

ha ah..besh sgt baca komen rauhunt tu..siap bley imagine huda cakap "hello"..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails