Wednesday, December 2, 2009

Salam Aidiladha...

I should have posted it earlier, i guess it's not too late to wish Selamat Hari Raya Aidiladha kepada kelaurga dan rakan2 sekalian walau di mana anda berada. Hari raya lepas tak rasa macam raya pun. Pagi raya selepas solat raya di Masjid Sendai, my love and i bergegas ke kelas jepun and after that both of us ada weekly seminar sampai ke petang. Lepas tu balik rumah macam biasa, slept early because the next morning we have japanese class (kelas ganti). Lepas kelas, masuk lab. Taihen desu ne (penat kan?) Petang Sabtu tu rasa macam raya sket sebab ada jamuan raya as well as gathering dengan pelajar2 sendai. It was fun. We didn't bring our camera, thanks to adik Mus yang sudi snap several pictures. Semuanya gambar candid... mari kita lihat menu raya malam tu..
wow wiii...ada nasi tomato, ayam merah, rendang daging, mee kari, desserts plak sponge cake yang vass tu and also puding... thanks for cooking the delicious dishes, kami warga citizen (postgrad) are very lucky to have undergrads yang sangat rajin and pandai masak. they understood that my love and i are always busy, kadang2 je sempat join. malam tu memang makan kenyang2 and tanoshikatta desu, dapat jumpa and borak2 with them..it was awesome!
cantik tak baju raya hehe...with El and Cik nab...
my one and only love (most right), dalam keadaan onaka ga ippai desu hehe..

It wont be a memorable raya without u guys...thanks again...warga baru sendai semester ni is cik nab, so malam tu memang dia kena jiko shokai habis-habisan hehe... last year we also have to introduce ourselves during raya haji gathering, teringat plak waktu tu, baru nak adapt dengan suasana sendai, sekarang dah setahun, hmm..cepatnyaa.. ganbatte ne, buat keluarga dan teman2 sekalian doakan kejayaan kami ye.. :) insyaAllah, we'll finish it ontime..

3 comments:

Hasyiya karimah adli said...

wow. happening.picture of foods make my mouth watering. :D ..anywy, gud luck fr both of u, puan hanis n suami.GANBATE!!

p/s: salam Aidiladha

Hanis MY said...

Syiya dear...terima kasih..:)) u too ganbatte for final sem...

Hasyiya karimah adli said...

:) Insya Allah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails