Saturday, January 30, 2010

Shitsumon...

Dah lama tak kena tag... Cik Nard panggil pn Hanis kiut.. wahh cloud 9 jap hehe...
Sebelum tu nak wish a very Happy Birthday to dearest Kak Izan di Cardiff, may u have wonderful day, stay lovely as u are and may all you dreams come true dan sentiasa dirahmati oleh-Nya

1) Where is your cell phone?

inside my bag...

2) Relationship?
married

3) Your hair?
rahsia...

4) Work?
jikken..jikken..jikken

5) Your sisters?
3 elder sisters yang sgt fun n caring

6) Your favorite thing?
my wedding ring

7) Your dream last night?
mimpi shopping n jalan-jalan...

8) Your favorite drink?
bandung cincau...i likeee...and also fruit juice and plain water and cappuccino, mocha..eh byk la plak...

9) Your dream car?
terima shj any car bought by my love, i know he can choose the best one for me...

10) Your shoes?
kasut sekolah hari ni, converse

11) Your fears?
haiwan yang merayap2, mcm mr spidey and snakey huhu

12) What do you want to be in 10 years?
wonderful mother, sensei, researcher...insyaAllah

13) Who did you hang out with last weekend?
of course with my love ^_^

14) What are you not good at?
er..handling raman measurement dan sewaktu dengannya huhu..bila nak jyozu ni...

15) One of your wish list items?
more honeymoon with my love, more collection of....ish, tang minta wish ni mesti lebih dari satu huhu...

16) Where you grew up?
KB

17) Last thing you did?
raman measurement

18) What are you wearing?
long john plus 2 lapis wool shirt, samui..

19) What aren’t you wearing?
down jacket, balik nanti baru pakai

20) Your pet?
sebelum datang sini ada guppy yang gomok2 semuanya, skrg dah tak sempat nak berpet-pet

21) Your computer?
cap ayam

22) Your life?
2 more to complete it...lovely akachan and successful in study

23) Missing?
my love, my big family in Malaysia and UAE

24) What are you thinking about right now?
can i finish my study on time?

25) Your car?
kete buruk jer

26) Your kitchen?
ordinary kitchen yang kiut, tapi bila ada rumah sendiri teringin nk buat kitchen mengikut design yang diinginkan...ohh..koya2...

27) Your favorite color?
warna tulisan ni...and other soft colors

28) Last time you laughed?
last night, tgk movie in japanese, satu pun tak faham, nasib faham action huhu

29) Last time you cried?
tak suka ingt balik benda sedih

30) Love?
give and take, faithful, trust...wonderful

31) So who wants to share their ONEs?? How about?
huh? tak faham soklan ni..

tak tahu nak tag saper, okies kalau sudi jawab lah soklan2 ni wahai Onizu bebeh, Opie, Nadia, Qila and Azmina...

7 comments:

NARDtheNERD said...

puan hanis kiut~..thanks sebab jawab tag ni..love it.. =)

Hanis MY said...

Nard da glam, sama2..i like too...

Hasyiya karimah adli said...

more honeymoon with my love>>>>part yg paling best :) *so sweet*

A.k.i.r.a ~ c.h.a.n said...

i kene tag eyh? tq tq senpai! :)

Hanis MY said...

Syiya..sy nk tag awak..tapi takut geng2/kuncu2 awak dah tag, nanti sy baca jawapan awak lakss...

Qila..yes..cant wait to read your answer kompem sgt interesting n unik!

IzanJay said...

Tks Hanis dearie!!!U're so sweet as always!!!!Really appreciate it!Mmmmuahsssssss!Luv u!

NARDtheNERD said...

eh. sy kenal miss izan. hye miss izan. hik~. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails