Tuesday, August 17, 2010

Dalam hati ada taman...

Hati berbunga-bunga...kenapa? adalah.... tunggu..belum masanya..hehe..ala bukan pasal baby la.. kalau yang tu bukan setakat berbunga, bukan setakat taman...dalam hati akan rasa ada segala-galanya...

My proposal have been approved by my love...fuhh setelah penat lelah buat proposal hehe.. tertinggal satu titik, tersilap arrange tarikh/hari kena reject tau...sob2...and finally..he approved..yeayy... i feel so relieved...walaupun kena adjust sana sini..haish..buat pasal lab takdela semangat macam ni...

tak ada kaitan with entry...saje je.kinda nice, (credits to the photographer...)

Still have tid bits of my work..my co-sv is waiting... this Thursday poster presentation, September i have to present a report and November another poster presentation...ganbatte Hani-chan!

7 comments:

Pak Man laksam said...

Bagus laaaa.........

Hanis MY said...

Terima kasih Pak Man...

fadhilah said...

wa~ proposal nk gi berjalan ke?

fara said...

haa..mestik nak pegi holiday memane special lagi ek. good2!! reward after all the hard work.. jangan lupa nanti habaq no..hik

MOMMY NADIA said...

agaknye apalah proposal hanis ek..mesti best kan??!

r3d lollip0p ♥ said...

yay! congrats hanis

Hanis MY said...

Fadhilah...hehe tepat sekali u can read my mind..ala dlm jepun je pun..budget travel hehe..

Fara...betulll so stress with all d works..walopun nk travel dlm jepun je tapi plan kena lengkap kalau tak nehi hay...

Nadia..biasa2 je..huhu...cuma dah nama berjalan sure rasa seronok lari jap dr lab ni...

Ziela..thanks a lot dearie..sonok tgk gambar main snow..wheee...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails