Tuesday, September 28, 2010

Psst..from Egypt...

asal sebut egypt je pasti terbayang pyramid ni kan?teringin untuk jejak kaki ke sana... 
(picture courtesy of google)

Ada apa dengan egypt??? Tak ada apa pun hehe..this morning... my sv came to me and mentioned about a new student. He will register a 5 years course starting with master until phd. Datangnya dari egypt. Next semester's seminar will have some change... 

Weekly seminar usually runs every Friday... around 1 pm. Time tu masih dalam waktu sembahyang jumaat. So my sensei asked me what time would be fine..and i said 2 pm (because it will take some time from the mosque to come back to campus). Bagus kan my sensei ni sangat sensitive dan prihatin. Menghormati orang lain yang punya agama dan pegangan masing2..alhamdulillah... i am glad to be in this group.Lagi best kalau setiap kali eksperimen berjalan dengan jayanya dan dapat result va va voommm..insyaAllah..really hope for that...yosh!


3 comments:

Anonymous said...

salam perkenalan dari egypt. :-) ada ym x?blh kita jdi shbt..ni ym sy. ummikhalish.mana tau nk dtg cni ke,dil boleh jadi tourist guide nya...hihi...

abiummi_khalish said...

salam perkenalan dri sy di bumi egypt...:-) boleh kita jadi shbt?berkongsi pengalaman.ni ym dil..ummikhalish.

Iryd and Pitt's little diary said...

hanis...yuhuu..mana gambar latest hunnymoon..nk tgk..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails