Friday, November 12, 2010

Award, ureshiii...

Yeayy..dah lama tak dapat award... Thanks to Miss Farah coz bagi award ni...
 Sebagai penerima award ni kenalah jawab soalan2 di bawah...
♥ berikan 1 nickname untuk sayer
Fara Chan bleh, hehe...

♥ ucapan untuk pemberi award
Terima kasih sudi bagi award ni, semoga terus maju jaya dalam dunia blog, pelajaran dan apa jua bidang yang diceburi k...

♥ berikan 6 favorite artist @ singer @ band group yang korang minat

# Utada Hikaru # Maher Zain # Misha Omar # ikimonogakari # remioromen # bird and bee

♥bagi award ni kpd 10 blogger yang punye blog yang cantik lagi cun
man 
  

4 comments:

H A N S said...

wuwuwu..sy di tag? hehehe.. mekasih hanis :)

A.k.i.r.a ~ c.h.a.n said...

eyh eyh nama qila ade la.. tengkiu Hanis senpai!! :)

mmmuuuaaaaahhh!!
:)

mzhany said...

hana, tengkiu hana pun sila amek award dari blog hijau

http://www.mzhany.com/2010/11/apak-jelita-bagi-ni.html

fara said...

eh eh..tu nama fara ke? ditag juga? maceh. (eh, tapi tol ke?) hehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails