Saturday, December 4, 2010

"Looking Great Smile 2010 contest by Zainatun Adilah"

Saya di tag oleh adik CT yang ayu ni (http://ctsweet111.blogspot.com/). Kalau nak tengok gambar contest beliau silalah klik nama dia k... Thanks coz sudi tag.. pening jugak nak cari gambar mana untuk masuk contest ni... sebab senyuman daku tak menawan hehe...

Cara menyertai contest:
1) Jadi followers kedua2 blog penganjur contest iaitu eyla-comtesse & SuriAyla Blogshop
2) Sila tinggalkan pesan di shoutbox Miss Eyla mengatakan, "I WILL BE JOINING YOUR CONTEST MISS EYLA!"
3) Postkan entry tentang contest Eyla bertajuk "Looking Great Smile 2010 contest by Zainatun Adilah" dan sertakan gambar di atas pada entry anda dan juga gambar senyuman anda. 
 my moment with my love...
4) Jangan lupa letak link post entry anda ok. Klik SINI untuk letak link contest.
5) Tak perlu letak ape2 banner kat belog korang, just promote contest ni kat 5 orang rakan blogger anda yang anda rasa punyai senyuman yang sangat cantik & hansem! :D

1) Hany (http://www.mzhany.com)
2) Iryd (http://irydmaivia.blogspot.com/)
3) Nard (http://nardnerd.blogspot.com/)
4) Qila (http://aqila85.blogspot.com/)
5) Red Berry (http://classiqueredberry.blogspot.com/)
Ganbatte ne!

 

7 comments:

Siti Noraisyah said...

alalalaaa.... akak lg comel la... hehe...^^

A.k.i.r.a ~ c.h.a.n said...

ooh. ni contest die ye?
nanti qila join

tq kak hanis for the tag!
mmuuah!

mzhany said...

wohooo...ok ok nanti hany selongkar yer arkib hany yer...

RedBerry said...

Hahahaaa... ohayoooo!!! Alamak! Kena tag. InsyaAllah, i join this contest. Amik gambar masa kecik boleh tak? Hahahaa...

Anyway, arigato, Hanis :)

wida said...

sy nak pas award kat awak..
http://norwidadi.blogspot.com/2010/12/nice-blog-award.html

Hanis MY said...

Qila, Hany, Redberry, join tau hehe.. selongkar jangan tak selongkar :)

Wida terima kasih kerana sudi bg award...

rieyana ynn said...

follow sini jap...;d/jom juim my contest...;d

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails