Saturday, December 4, 2010

Award dari MZHANY...

Terima kasih buat MZHANY (http://www.mzhany.com) kerana sudi bagi award ni....
1. Apakah pandangan anda terhadap blog yang tag blog anda untuk terima award ini?
Blog yang sangat santai dan informatif, semua ada, kisah hidup, benda2 pelik, cerita lawak macam2 lah hehe... tak pernah jumpa tuan empunya secara live, tapi pastinya dia seoang yg baik dan sweet...
2. Kenangan manis dalam hidup anda?
Banyakkk.... dari kecik hinggalah sekarang tak tersenarai...
3. Kenangan pahit dalam hidup anda?
Banyakkk jugak hehe, Tak sanggup lagi aku mengenang kisah lalu... kih2 jiwang...
4. Adakah anda puas hati dengan kehidupan anda sekarang?
Alhamdulillah yg penting kena bersyukur dengan apa yang diperolehi dari-Nya... yang penting teruskan berdoa dan berusaha...
5. Nyatakan 3 impian anda yang belum tercapai?
Nak tamatkan pengajian phd bersama suami tercinta...
Nak rezeki.... jika diizinkan oleh-Nya (sama2 kita doa ye Hany)
Nak mini cooper s macam hany jugak haha... eh apa ni tiru orang... ampun Hany, erm ntah la tiba2 aje blur, biasa berjela2 list... :P
6. Tag 5 orang untuk award ini
honeys (http://cahayahani.blogspot.com/)
Kak Anie (http://satoakimama-anie.blogspot.com/)
Kak Asmara (http://asmaradayana.blogspot.com/)
Ninin (http://budakbising.blogspot.com/)
Man adik LS (http://manyusoef.blogspot.com/)


7 comments:

anie,Nagoya said...

oh....rasa tak layak kkanie terima award tu....blog kita tak seberapa...huhuhu...

Hanis MY said...

Ala kak anie ni merendah diri betul, sy suka blog akak tau..

mzhany said...

hana, InsyaALLAH..kita doa dan usaha sama sama eh...ameen...

Asmara said...

Hanis! alahai terharunya dpt award nih. segan makcik nak amik. ekekeke.. nnti akak amik ye hanis. arigatou gozaimasu!

H A N S said...

huhuhu..hanis taq org! insyaAllah will do it =) tq laling!

Hanis MY said...

Hany, amin..insyaAllah..

Kak As and honeys... welcome my dearies...

man yusoef said...

alo cam tak layak je adik LS nak amek..haha..btw mekasih..nak kena wat entry ke??.tak yah kan..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails