Thursday, January 13, 2011

Merpati dua sejoli...

Baru i tahu macam mana boleh wujud pepatah merpati ni. Tengoklah gambar kat bawah tu... memang dua sejoli... romantika gitu... ish apa ni, kuis-kuis di khalayak ramai (oppss i malu nak tulis k**s)...
*
*
*
*
*
*
*
 di tasik Ueno park... comel aje merpati tu kejar mengejar, suap2 makanan... kalah cerita endustan.. khusyuk tengok merpati dua sejoli ni...

p/s: kena bentang laporan kemajuan esok ni huhu... ganbatte hani-chan! diri ku sangat berdebar!


38 comments:

pen biru said...

waahh..untungnye dapat snap pic mcm nii..
benarlah kata2 pepatah yg nak disamakan dgn hubungan manusia yg bercinta
merpati dua sejoli
:D

Hanis MY said...

nis comel kan gambar tu mmg sejoli bak pepatah tu...

noraim said...

akak belajar kat jepun eh? seronoknya! akak belajar apa?

p/s: thanks komen entry sy :)

Hanis MY said...

Hye noraim...sama2... ha ah blaja sini...amek chem..all d best for us k...

rATu kEBaYA said...

memang betullah ye pepatah merpati dua sejoli ye... sambil makan sambil berjoli hehehe...

Hanis MY said...

Kak RB kellas lah ye tak ye jugak, tak terfikir pulak sy mmg seswai hehe...tiba2 rasa nk berjoli di shopping mall..apekah?

noraim said...

hehe. yup. akak bakal bergelar dokter eh? hebat lah. huhu.

Dari Kelate Ke Copenhagen said...

Merpati tu tgh share makanan kot..huhu

Hanis MY said...

DKKC...hehe sajo jah gimik tapi sebelum tu napok doh duk tengah makey, berebut makanan kut huhu...

ayuebasri said...

comel3..hehe..

amirah said...

so sweettt

niesz said...

syok mkn suap2 nie..ehe..

gud luck tuk report tu..ehe..

khairunnisa ♥ said...

romantik merpati tu ^__^ nisa suka tengok hamster and rabbit minum ai..comel je :)

Papa Mifz said...

oh ingat kan pepatah tuh org saje je reka2...hehe

MAPPIAU said...

yang gamba kat sidebar tuh pun macam merpati due sejoli gaks akak tengok hehehe so suwitttt hiks :))

E.d.Y said...

kalau dapat zoom dekat lg mesti lg sweet

Iryd and Pitt's little diary said...

cantiknyeee..hanis pakai canon digicam tu ke?hebat..

Sham said...

lepas ni snap gambar jinak2 merpati pulak ye...hee

apezs shah said...

im follow here back..;)

mzhany said...

hana amek eh gambar tu...ooo so sweet kan. and besh berpeluang menyaksikan adegan romantik itu...

Aiydalela said...

berjoli-joli merpati tu ye :)

anie,Nagoya said...

fisrt, gmba pling atas tu yg cute.cuka.....gan gmbo tu.yg sebelah kanan ni..issshh...wat kanda jeles lak.tapi jeling2 jg.nak tiru le...so sweet merpati tu.ssh nak tgk merpati sejoli kan???

laporan cam ne?ok ka?

eRaY said...

cantiknya picture 2 sejoli burung merpati tuh :)

Hanis MY said...

hye noraim....insyaAllah...sama kita doa k...

Hanis MY said...

Ayu hehe comel kan..

Hanis MY said...

Kak amirah ye sweet mcm akak lah hehe

Hanis MY said...

Niesz betul tu akak pun suka makan suap2 hehe gatai... okies thank u dear...

Hanis MY said...

Nisa..lomentik kan...wah2 akak pun suka tgk hamster dgn lebit jugak comelll...

Hanis MY said...

Papa itulah kebetulan pulak dapat capture gambar yg seswai...

Hanis MY said...

akak mappiau..ahauuu janganlah gitu i maluuu (padahal suka) hahaha...akak pun sweet dan lomentik selalu bagi2 hadiah huhu nak jugak (eh sebuk plak)

Hanis MY said...

Edy dah cuba baru aje nak zoom dia dah tak kuis2 dah huhu...

Hanis MY said...

Iryd..ha ah guna canon... lagi best kalau boleh zoom, btw cantik header baru i loikeee...

Hanis MY said...

En sham baiklah kalau jumpa mmg sy akan snap :)

Hanis MY said...

Apesz time kasih yaw!

Hanis MY said...

Hanyyyy totally sweet kan..nasib baik sempat capture hana excited sgt lepas dpt amek tu hehe teruk tol

Hanis MY said...

Aida iya dong joli sakan...

Hanis MY said...

Kak anie sy tahu kak anie ada byk gambar romantika, cuma akak je takmo tnjuk ala tunjuk laaa nak tgk hehe...lega kak baru abis je ni ha..pitam!

Hanis MY said...

hye eray..cantik ke? i likee tq sudi komen n folo dan folo eray balik...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails