Saturday, February 12, 2011

Aslam dan Narnia...

Narnia keluar lambat kat sini, 25 Feb nanti. Ntah2 kat M'sia dah lama keluar kan? Wahhh cinta hati nampak berkobar2 nak buat miniature watak2 dalam Narnia-3 ni... tapi dia telah passkan kat isteri dia pulak huhu... mari kita lihat sampai ke mana misi ku ini hehe...
saya ambil kat Jusco... dia letak banyak2 kat atas meja.... tengok tebal semacam je terus ambil tanpa segan silu... nasib tak ada orang lalu lalang....
jeng2... ada watak2 dalam Narnia... (itupun nak kecoh huhu) siapa peminat Narnia angkat tangan!
 cara-cara nak buat watak Narnia 3-D, ichi-ban アスラン=Asuran (Aslam), ni-ban ala tak reti pulak baca kanji tu ampunnn, san-ban リーピチープ=riipichiipu (Reepicheep).
 parts untuk buat Aslam...
 parts untuk buat Reepicheep
 kapal Jack Sparrow apekah?? haha takde kaitan pun.... siapa tahu bagitahu i ok!
 punyalah susah nak potong cebisan2 tu semua huwaaa penuh kesopanan dan kesusilaan serta lemah gemalai.. baru siap kepala je... itupun dah ambil masa beberapa jam... siap tido lewat malam tu kononnya nak siapkan terus aslam tu hehe... cinta hati tolong tengok je... huwaa
 cantik tak? ceh perasan... tak sanggup dah rasanya nak meneruskan kehidupan ini, susah tau, huhu sape nak tolong buatkan? bagitahu i ok... tak sabar nak lepaskan takhta...

Siapa dah tengok Narnia 3? Best tak?

16 comments:

shah-kayrul said...

dah tgk dah..taun lepas...ok la...tapi macam kureng sikit la coz watak kakak & abg diorg yang hensem tak banyak...hehehe....

khairunnisa ♥ said...

saya peminat narnia! yepp, best kak hanis :) suka reepicheep ^_^

grawwrbabe. said...

kaka.. hani suke narnia jugak..hehhehe

JP Nurul said...

xsempat tengok ah narnia 3...huhu

i like asuran...ensem...hihi

Lya Colours said...

saya minat narnia ! hehe

JIJI YU said...

bilo nok balik kelatea ni..ehhee

Amni said...

narnia? berkali-kali nak tengok ngan mirul.. tapi akhirnya tak tengok jugak.. hohoho.. akwan2 cakap cite tu best.

nape kat sana cite keluar lambat?

||aLeaSaRa|| said...

tak aci...kite nak jugak!bestnyer.kite kan dah tengok tau jgn jeles he..ni link review kite hari tu

http://born2touchurheart.blogspot.com/2010/12/review-chronicles-of-narniathe-voyage.html

sissyira said...

as salam

teruskan usaha, buat sampai siap oekh..heheh


Jom Baca dan Komen--senarai nama pemenang 1st contest bila saya mati by sissyira

d_LA said...

saye saye!!! saye suke narnia!!tibe2 rindu ngan prince caspian yg ensem giler tuh!tp yg latest ni x tgk lg..cni xde panggung kak..huwaaaaa..

Eyrique Ettiqaz. said...

oooo u minat Narnia....ur cinta hati x minat ke,ape yg u buat,dia mcm pandang sepi je...huhu...

mzhany said...

hana, cepatla siapkan...pastuh nnti tunjuk eh eh eh...hany tak tgk pon narnia3 tuh, MZ tak minat....mencikk ar

man yusoef said...

saya tak minat narnia...tapi setau man, nama singa tu aslan..eh? ntah tak tau...hahaha...smgt lah sensei ni..haha

Aiydalela said...

comey ngat.

ingatkan cantum2 gitu je. kene gune gam ke? tapi kalau buat2 ramai2, bergotong-royong bersama-sama jiran mesti tidak lagi terasa kecerewetan itu!

whitecappuccino said...

kaknor tak tengok lagi..suka gak citer ni..oh ya kak nor tag hanis tu kontest "senyum tak nampak gigi" ..hehe

Ct Arina said...

saye peminat narnia! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails