Monday, February 14, 2011

Hari Isnin yang luar biasa....

Wahhhh masa memang selalu cemburu, tanpa mengira jantina, tua atau muda... hari ni saya cuba untuk blogwalking blog kawan2 bloggers yang superb2 semuanya.... lepas tu update seperti sedia kala. Banyak cerita yang ingin dikongsi tapi tidak berkesempatan dan dijadualkan lambat dari waktu yang sepatutnya (macamlah ada orang ternanti-nanti nak baca cerita kat blog HS yang ampes ni huhu...)

Hari isnin biasanya biasa seperti hari-hari lain...(eh peningnya ayat ni). Tapi hari ni luar biasa kerana ada kejutan... walaupun hanyalah kejutan kecil tapi sebagai insan yang memang sukakan dengan kejutan a.k.a surprise (yang positif aje) kalau kejutan pakai topeng hantu atau menyorok belakang pintu dan menyergah apabila saya melalui pintu itu... huh memang tidak kepingin suprise yang sebegitu rupa hehe... ke ada sesiapa yang suka... mau terlatah OPOCOT/OCOPOT gitu kan...
 Tak pernah datang lab nak sengih sorang2 kat depan meja... harini senyum tersipu2... sebab dapat coklat teddy bear...wowww sy suka teddy bear dan juga coklat... 2 in 1 gitu... harap2 bentuknya bukan teddy lah nanti sayang pulak nak makan :)

Masih tidak tahu siapa si pemberi, tak tahu nak siasat macam mana... mesti di kalangan lab mates. Cuma yang mana satu ye? Ada 24 orang pelajar dalam makmal Kimia Organik Fizikal ni. Jum makan coklat teddy sama-sama...

38 comments:

Anisa Hang Tuah said...

waa.bestnye dapat present...
(:

whitecappuccino said...

waaa...bestnyer dapat surprise gift anis!

Nur Liyana said...

wah..kezutan yg best!!!!!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hanissssss nape la suka letak gbr2 yg ada berunsur pink nih hahaha..i nak jugakk hukhukhuk..wahh beshnye dpt choc..so cweettt!

psst..tuto details on eye make up dh buat utk kamu & jemputla join mg 1st GA 'cool wif sunglass'..hahaha kawaiii gift menanti pemenang!

Eyrique Ettiqaz. said...

Jgn senyum sorang2 nanti org kata TING TONG plak.x pasal je.hehe

ayuebasri said...

waa..bestnye dapat coklat...dah la ai nie hantu coklat...terliur sudaa...nak suprise coklat jugak...huhu T_T

asybedazzle said...

jealousnye dpt chocolate :))

wida said...

sweetnya..best:)

yatie chomeyl said...

mmg custom org jepun kan org lelaki bg chocolate kat pompuan on valentine's day. mesti ada la mana2 otoko-noko yg bagi cekelat tu, bestnya.

apasal kawan2 lab ni x bagi pon? :(

farah fauzi said...

bestnyerr...ishh..jeles nih..

Aiydalela said...

sweetnye .. > coklat + bear + pink

fiza said...

Cutenya chocolate teddy bear tu, mesti sedap kan ^_^

JIJI YU said...

haduuu..ambo patea nga coklat..pate jupo

Hanis Azla said...

wah terima kejutan yer.. covernya pun dah menarik, rasanya tentu2 menarik jugakan..

princess laila said...

waaaa! nak jugee~ hihik~

d_LA said...

jom mkn same2 kak..ngeeeeeee...

JP Nurul said...

yummy!!!!

syerlah sikit...hihi

NARDtheNERD said...

eh..
secret admire bagi kee?. hehe.

noraim said...

hah, sape eh bg? ntah² husband akak. hihi.

A.s.t.i.n.a said...

Nisss.. sob sob takleh komen aniss lah kat ofis.. balik umah baru dpt...

tak dulik.. nak mintak jugak platik coklet tu... herher sy tidak dpt mkn sgt coklet .. ade migren..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

alalala, sweetnya. masih tak tahu identiti si pemberi?
ehehehe, jum jum kongsi dgn fifiey:)

Ct Arina said...

aik? xkan ade secret admirer kot? ahaks ;D

Miecyber said...

Omedetou gozaimasu...


Bahana Valentine Day

Miecyber said...

Omedetou gozaimasu...

Bahana Valentine Day

mzhany said...

hana cumel nya coklat tuh, mesti sayang nk mkn kan kan kan. besh dpt surprise mcm ni. eh eh hany rasa kan mesti ur love yg bagi, tp buat buat surprise suruh org lain letakkan ;)

shah-kayrul said...

bestnyer dapat hadiah...secret admire kirim coklat gi tue...

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

wuuu campak ke malaysia meh barang seketul. hahaa.

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

wuuu campak ke malaysia meh barang seketul. hahaa.

biella93 said...

bestnyeeee . nak sikit coklat tuh boley ?? ehhehee

fika79 said...

akak ingatkan hubby awak bg..rupanya peminat misteri..mushkil ni..sbb kat jepun biasanya diorang bg chocs untuk prg yang dai admire or boyfriend..hehe

khairunnisa ♥ said...

WEE. suka surprise juga ^__^ best dapat hadiah :)

H A N S said...

uiks..siapakah secret admirer itu? jeng3..hehehe

Lya Colours said...

cokolatttt

Sham said...

salam maulid...

aauww terkezut mak...

sissyira said...

salam

hurmm....siapa kah yan admire tu? mampu lihat dari jauh je...

A.s.t.i.n.a said...

Yanggggg... tade shout out box ekk.. kalau ade bole sis ngaco selalu..

ni sis pakai maxis grrrrrr mereka sgt melambatkan diri utk sis tgk pic cantik2.. tidak adil~~~

A.s.t.i.n.a said...

bukan tak jumpa yang... emang takle bukak langsung dek maxis ini.. huhu

takpe2 selagi boleh jump komen pun ok.. huahuahua...

Nisss.. korang sgt sepasang muke tau.. nanti kalau ade anak mesti mcm muke sis.. herherher (read:muka kita sepasang juga.. xnak kalah)

MAPPIAU said...

vavava ade peminat rahsia lorrr

errr nanti pos cokelat teddy bear tuh kat akhakk boleh tak? hikhkhik :P

motip?? nak berpos2 bagai wakakaka :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails