Sunday, February 13, 2011

Mini YUKI-man...

Wahhh... seronoknyaa... (kecoh betul... buat yuki-man pun je pun, hehe). Allah maha pemurah seolah2 didengar kata-kata hambanya beberapa hari yang lalu... ingin membuat yuki-man di hujung minggu kerana lebih banyak masa jika dibandingkan dengan hari biasa... Bangun pagi Sabtu, subnahanallah... terkejut dengan yuki memutih.... selesai semua urusan, perut pun dah kenyang... saya terus ke luar rumah...
 saljuuu.... masih turun tapi tak lebat sangat....
 plain white yuki...
 tebal dan gebu...
 eh..apa ni??? sungguh tak HOT ok pakai ni haha... ini aje yang ada nasib baik memang tak guna pun sudip tu... bolehlah jadi kit rasmi untuk buat my YUKI-man. cinta hati tak turut sama kerana dia kurang berminat buat yukiman ni. huhu, oleh itu tak ada siapa nak ambil gambar semasa proses membuat yuki-man ni... tak perlu susah2 turun ke bawah hanya buat yuki-man ni atas tangga je..tapi dapat versi yang MINI ajelah...ok la tu kan?
 TADA.... ya ampunnnn sangatlah comot dan tidak comel ye! sila jangan pengsan.... tsk... T_T, nampak tak tangan dia yang sangat cikeding tu hehe.. ranting tu pun kebetulan ada kat tangga tu jugak oleh itu guna semua bahan semaksimum mungkin...dah la mata dia tak sama saiz takpelah ni namanya yukiman kenyit mata nyit nyit.... tapi punyai senyumnan yang menawan kalbu! (sila pengsan kali kedua)
 bergambar sorang2 je sob sob...
 yukiman pertama setalah 3 kali musim fuyu di sendai ni haha... lama betul nak sampai seru untuk buat yukiman ni...
 inilah model tangga rasmi rumah i... (gedik)
 walaupun cinta hati tak tolong buat yuki tapi sudip tu berguna juga dan my love tolong bersihkan yuki kat tangga rumah kami.... i likeee.... arigatou love!
 ini kawan saya... shomel tak? kami nak pergi ke dot dot dot hehe...
 sibuk jugak nak posing...

Will updates more tentang aktiviti hujung minggu...

27 comments:

Anisa Hang Tuah said...

akak..comelnya yukiman tu,,
kecik pulak tu..
teringin rasanya nak pegang & main-main yuki

puterinuraqiliah said...

comelnya yuki-man^^

Adzriel AB said...

yukiman senyum laa..

Eyrique Ettiqaz. said...

wah ,it's okay la ur hajat dah terkabul.mini yuki man mcm x berapa nak kena la..hehe..but percubaan ygbaik...percubaan pertama la katakan...try,try n try again b4 winter tamat...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

bestnya...ala biasa la...kita ni klu bab berposing2 ni serah ja kat kita...mau nya semua nk interprem kan..hehehehe...

mzhany said...

heheh kurus sgt tgn dia hampir taknampak ;)

nak g manekah itu???

khairunnisa ♥ said...

comel patung salji tu kak hanis <3 teringat nak buat ABC. kak hanis, ada kan temoat mandi khas untuk perempuan di japan? nisa selalu tgk dalm cerita drama or movie or kartun..macam best je ^__^

nisa inginkan bangunan yang kak hanis tunjuk hari tu, tempat perking kete ^_^ awesome.

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

yayyy dpt tgk yukiman..huhu tenkiu hanis merealisasikan impian sy hahaha..psst..ari ni tgh tgk puteri impian kat tv3..terus igt kat hanis..my 1st movie yg tgk kat cinema..

JIJI YU said...

olololo so kiut la yuki man..ahaha..debab molek..ehhe

wida said...

kena belajar lagi lah buat yukiman tu..tp comel lah jugak, hehe.
bestnya..teringin main salji

noraim said...

mau buat jgk! hihi. tp dlm mimpi lah. haha.

Dari Kelate Ke Copenhagen said...

wah buat little Yuki-man! Comel..boleh buat ais kepal..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

yuki-man yg comel. kalau bawak balik mesia pun tak boleh, cairrrr.. haha..

A.s.t.i.n.a said...

weee comeyyy arrrr.. tahniah!!

wida said...

hanis, sy ada tag kamu..

http://norwidadi.blogspot.com/2011/02/contest-gambar-muka-sedih-paling.html

Ein Auzai'y said...

wah bestnyer...lagi oleh buat snowman..teringin nyer nak pegang...sorry lama tak visit...balik kampung...long holiday....

H A N S said...

waaa..tcapai gak hanis nk wat yuki-man tu wlupun mata dia lain2 size..hehehe.. o_O

Lya Colours said...

wah comey deh cik yuki kita tuh. sejukk dia ggrrrrrr

JP Nurul said...

wah akhirnye....dapat buat yuki-man eh....

teringin nak wat gak...huhu

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

wahhh best nye .
wuuuu~~~
macam air batu campur je gayanye.
hahaa. kat sini dapat buat gitu pakai ABC punye pengisar tu je la :D

penyejuk hati said...

sronoknya dpt main salji..(^_^)

d_LA said...

hai abang yukiman..sambey kenyit2 mata..hehe..ciannye wat sorg2..hehe..lenkali ajk dla..leh kite wat giant yukiman..haha

yatie chomeyl said...

tu lah kan, mggu lepas dh mcm cerah n panas alih2 opocot terkejut bila hr sabtu salji lebat gila.

farah fauzi said...

bila la saya bulih gi main salji...bestnyer...

Adzriel AB said...

hanis..

hubby akak : gambar dia kat mana ni?
akak : entah! Miyagi..
hubby akak : ooo...kat Miyagi.
akak : bukan nama restoran Miyagi ada kat bangi ke?

he..he..

Ct Arina said...

ah jelesssssssssss >_<

khairunnisa ♥ said...

haha.. baru perasan nisa silap taip kat comment atas ni "tempat" and 'parking"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails