Tuesday, January 24, 2012

Who Says...

Sejak terdengar lagu ni dalam movie Monte Carlo terus tersuka. Rasa macam comel sangat. Selena Gomez pun comel! Kisah pelanduk dua serupa ala2 The Lizzie McGuire movie....

 Tuan puteri patik suka sangatlah cerita ada baju kembang2 princess macam ni hehe. Biasanya movie macam ni tengok sorang2 aje, cinta hati suka cerita perang bang2 pistol kebabo bom bom je.... nasib baik patik boleh dikatakan universal semua cerita pun layan kecuali cerita hantu tu pilih2 sikit haha... dan juga cerita yang slow kena fikir secara kritis, pengsan!

An inspiring song, in my opinion :)

Who Says by Selena Gomez
I wouldn't wanna be anybody else.
You made me insecure
Told me I wasn’t good enough
But who are you to judge
When you’re a diamond in the rough
I’m sure you got some things
You’d like to change about yourself
But when it comes to me
I wouldn’t want to be anybody else

Na na na
Na na na

I’m no beauty queen
I’m just beautiful me

Na na na
Na na na

You’ve got every right
To a beautiful life

C'mon

[Chorus]
Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful
Who says

It’s such a funny thing
How nothing’s funny when it’s you
You tell ‘em what you mean
But they keep whiting out the truth
It’s like a work of art
That never gets to see the light
Keep you beneath the stars
Won’t let you touch the sky
lyrics from here
kalau nak dengar boleh klik gambar kat bawah...
lagu "siapa cakap" hehe direct translation tu...

p/s: Kenapa macamtak sabar aje nak tengok AJL ni harapnya dapat melihat persembahan terbaik dari semua yang bertanding...


15 comments:

umie naziera said...

cuba dengar lagu dya yang tajuknya 'love u like a love song'..mmg sweet ;)

efa said...

like3 Selena Gomez hehe..tak sabaq tunggu ajl ni ehehe

Ikr@m said...

baru ja tgk monte carlo.kelmarin.hehe

blog-tips-kurus said...

Selena tak masok AJL. hehe!

mzhany said...

hany xleh tgk ajl uuu sbb ahad tu on da way balik ke kl dr kg hohoho

norh said...

yup..memang inspired lagu ni

miss inna said...

lagu nie memang agak inspiring la. bila first time inna dgr tu, laju jer inna g cari lirik lagu nie...

Ijah EmoTemo said...

suka jugak lagu ni ;)

wida said...

semangatnya nak tgk ajl..hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai tak sempat nak tgk movie tue sebab darl ai x suker citer2 gituew...nampaknyer ai kena DL tengok sorang2 la....

Amni said...

setuju dengan miss inna.. lirik dia best akak.. dah la suka selena ni.. comel.. hehehe..

amni pun tak sabar nak tunggu AJL ni.. semua macam mantap je.. tak boleh nak predict yang mana satu akan menang.. hujung minggu ni.. yeay!

Nieda said...

selalu terlepas AJL. Bila org sebelah tak suka tengok nyanyi2. huhu

Nieda said...

selalu terlepas AJL. Bila org sebelah tak suka tengok nyanyi2. huhu

シャイマ said...

selena cantik kann. kalau laaa dpt body cam diaaa.huhu.untung justin bieber

Papa Mifz said...

hmm..papa mifz pun rasa nyer xkan tgk movie2 mcm nih...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails