Friday, October 12, 2012

Hummer...

Patik ni kalau bab-bab kereta fail yang amat. Masa dulu2 tak ada keinginan sangat nak beli kereta apa. Biasa2 je, kalau boleh yang bayaran bulanan sikit heheh. Kereta aje pun, hik hik. Lepas kahwin banyak tahu pasal kereta dari my love. Orang lelaki dengan kereta mana bisa dipisahkan tak gitu. Ok mungkin tak boleh digunapakai untuk semua lelaki sebab ada je yang tak suka kereta tapi majoritinya memang penggemear kuruma (kereta).

Pada suatu hari, dah agak lama la... dalam kereta dari kampus pulang ke rumah. En suami cakap Peng labmate dia tu suka sangat kereta hummer. Saya terkedu. Hummer? macam hammer pun ada. My love pelik, takkan tak tahu kereta hummer macam mana? "Love, takkan tak tahu i ni buta kereta, ok." Lepas tu barulah tahu ohhooo begitu rupanya si hummer ni..

yang ni hummer versi kiut sikit, macam "resaksa" pun ada huhu.

pandangan depan... ish "ganah" sungguh nampak rupa kereta ni. Bagi free pun tak nak. eh eh ayat tak agak2 ada ke orang nak bagi kat kita kereta free?

Apa kereta idaman anda?

19 comments:

et said...

hanis tak nak bagi et jerla..hahaha..

kalaula dapat kete ni hanis, et tido seminggu dlmnya..suka sungguh keta gini..besau mcm et..hahaha

Nadiah Sidek said...

saya pun tak tahu rupa hummer macam mana. fail juga bab-bab nak kenal kereta ni :p

norliha said...

Tak comel sungguh.....

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

ai suker hummer since tgk CSI miami...admire giler biler tgk H naik...perhhh smart giler babe...ai bab keta ni tahu gak la sbb minat sama kot....rajin u update n3 babe dlm sehari ni hukhuk

Anonymous said...

I nak lereta murah2 je x nak mahal2, nanti tmbul rasa riak pulak...

Nak shawl Turkey jom jumpa kat Turkey.. jeng jeng jeng. baru dramatik sikit

Umie Naziera said...

suka alphard..besaoooo

Cik Eka said...

Eka pun tak reti bab2 kete ni.Tau naik je...

lepasni dah ada lesen kete,kena tau la nampaknya ni...

* eka kan,takut tau kalau tengok kete2 besar gabak,macam gerun pulak...hehehehehe

Anum said...

smart kan sis
anum berangan nak pakai nie

Kakzakie said...

Ohhh... kakak pun baru tahu kalau tak mesti kakak kata MPV juga.

fadhilah said...

hummer ni mahal ok. tak tahula kt malaysia ada org pakai ke tak. tp sayapun tak suka sebab tak comel pun ;P

kt sini banyak kali jumpa hummer. limousin hummer pun pernah jumpa. kaler pink lagi. yela, kt sinikan harga kereta murah sket banding malaysia. feraripun selalu jumpa.

Rai Ourkizuna said...

hummer ni besar..sedap nak bawak.. rasa selamat je..tapi makan minyak banyak T_T

ron 97 tiga hengget skang ni..

ke hummer pakai diesel ah?

hahaha..

me suya said...

hummer versi perfumes pun ado loni~

amirah said...

akak rasa berapa ramai je pakai hummer kat malaysia ni kut..adala jugak beberapa kali trnampak

lavenderlover said...

x pernh tgk keta mcm ni lg..unik2..

sudipVSsenduk said...

akak pun tak pandai bab kereta -kereta ni...

Fizah Ibrahim said...

Hehe, kete kat sana mesti murah2 dop. member saya blajo sana boleh beli caldina tuh huhu =_=

Hanamiko Sakura said...

kereta impian adalah kereta kuda.. hahaha!! merepek... hehe,

Chekgu Azrine said...

Pkai waja jek..kereta idaman so far accord..hehe

Hasrina said...

i wanttt...mcm jerung je kat atas jalan raya..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails