Saturday, January 15, 2011

Sabtu yang putih...

Takde lah putih mana pun, patutlah sejuk semacam je malam tadi huhu... bangun pagi tu nampak putih je rupanya yuki malam tadi. Tapi dah mula mencair tengah hari tadi...
 wahh rasa macam artis lalu karpet merah tapi yang ni karpet putih sejuk melampau hehe...
 samui ne! (sejuknya!)
 comel!
 ni bukan kami buat tau...masa jalan menuju kereta ada pasangan ni jalan2 pegang tangan lepas tu tunjuk ke arah kereta kami... tup2 depa duk lukis apa ntah, bila nampak en suami sampai kat kereta, mereka terkejut sebab kantoi hehe... ala kami tak kisah pun, cantik corak tu i likee ada love love (gedik)
 macam biasa senaman paksa tak rela...
 eh eh macam main masak2 masa kecik dulu tapi takdelah buat masak2 mcm ni kutip daun masuk periuk je lepas tu pandai2 cakap sup daging haha... pengsan! biasalah tu kecik2 kan zaman imaginasi tahap atasan...
 last picture sebelum ke kampus... (tiba2 rasa nak pergi yamagata... )


51 comments:

kamarukom said...

"ahh rasa macam artis lalu karpet merah tapi yang ni karpet putih sejuk melampau hehe..." smpt lg tu rs mcm artis hahak

Hanis MY said...

hahaha biasalah mmg suka koya kih2

MAPPIAU said...

hahahaha nak jugak bajet artis eh, tapi ok hape tiap2 hari nak lalu jer ade kapet putih, kat malaysia tak dapek deh tuh hihihi.

corak i ngan love tuh cutenyerrr hihi.

man yusoef said...

huhu...cyan yg part bersihkan kereta tu...watermark tutup muke hsband akak...hahhaha

noraim said...

best nya!

Dari Kelate Ke Copenhagen said...

senaman pagi dalam kesejukan..membersihkan salji atas kereta..huhu

Anisa Hang Tuah said...

wah..
siap love22..
seronoknya snoww..

adakah snow macam ais tebal dlm peti sejuk ye??
nak tau sgt

Iryd and Pitt's little diary said...

wahhh...syok kan..smlm cerah..tetiba bgnpagi penuh snow...iryd duk umah je...sejukkkk..

niesz said...

sejuk nyer..trase smoai cni..ehe..teringin nk g ctu..bile la ek niesz ley g..

khairunnisa ♥ said...

sweet psgn tu lukis kat kete ^__^

anie,Nagoya said...

sejuk sok mo.tp kat cini msh malu2 gimau nak turun.esok kot.kalo esok turun.ari senin cam ne nak g keje.mesti licin.huhuhuhu....

whitecappuccino said...

kureng suka masa salji cair sebab becak n kotor..

mzhany said...

hohoho,
pagi pagi dah kena buat senaman eh...hehehe, xpe xpe...utk panaskan badan ;)

sweetsal said...

kalo salji turun mesti sejuk tahap beku kan..cantik tgk kale putih blh buat ABC..hehe

Asmara said...

Hanis jgn terkejut kat yonezawa ni saljinya, hehe.. silap2 hanis pun tenggelam kalau jalan kat laluan jalan kakinya. hihi..

E.d.Y said...

alahai...spoil la..kalau kuar almbat sikit mesti dieorg teruskan buat tulisan dalam love tu..cantik

adnil linda said...

suke jugak...yuki

kimchisu said...

rasa sejuk smpi kt mesia la..huuhhuu
nk snow juga..uhuukk

r3d lollip0p ♥ said...

hanis.
comel lah banner kat atas tu ;)

i amsterdam said...

best masih ada salji.. kat sini suhu 9 degrees!!! mana nak de snow!!! sedeyy x puas lagi jalan dlm snow putih tu.. :(

NARDtheNERD said...

awwwww.
i looiikke yuki..
:))

anamizu said...

cik ana suke yg "love" tu!!
cantek je..ngee~~~

rATu kEBaYA said...

cantik ye suasana sangat kat sana

H A N S said...

hehehe..nk tgelak part wat senaman biasa tp paksa rela tu..muler2 blur gak, pastu phm da..heheheh..cian en suami hanis :)

Hanis MY said...

mappiau biasalah tu hanis ni mmg terlebih imaginasi haha...

Hanis MY said...

Man..mmg kesian tapi terpaksa haha tak perasan pun harap2 dia tak marah huhu...ppst nak cepat sebab nk g tokyo...

Hanis MY said...

Noraim terima kasih...

Hanis MY said...

DKKC mmg tak best senaman waktu sejuk! huhu...

Hanis MY said...

Nis nanti akak try citer in next entyr k...

Hanis MY said...

Iryd terkejut kan, tapi cepat sgt cair huhu...tak mcm tahun lepas putih semua...

Hanis MY said...

Niesz yer ker hik2 mmg sejuk pun, insyaAllah ada rezeki tu..air asia kan dah ada jenguk2 la selalu kut2 ada promotion...

Hanis MY said...

Kak Nor...ha ah stuju becak pastu kaler itam2 tapi ada lg yg tak best bila mana froze haduiii nk jalan pun ssh huk2...

Hanis MY said...

Nisa sweet kan?cm nisa gak...

Hanis MY said...

Kak anie? cemana yuki tak? sy nk g nagoya la lawat kak anie huhu...

Hanis MY said...

Hany hehe betul tu tapi masalahnya senaman tu tak panaskan badan langsung huhu...

Hanis MY said...

Sweetsal..mmmg sejuk huhu, yup2 abc bersepah2 suka abc yang lembut...

Hanis MY said...

Kak As! nantikan kedatangan sy di yonezawa ye! sy nk guling2...

Hanis MY said...

Edy, sy jln dah lambat tapi encik suami cepat2 g kat kete ms tu dah lambat nk g school...huhu

Hanis MY said...

Linda..i like toooo...

Hanis MY said...

Kim! moh lawat akak kat sini men snow sama2...

Hanis MY said...

Hye Zieyla..ye ke? thanks hehe...

Hanis MY said...

Sis i amsterdam la ye ke i tot ur place mmg byk snow..takpe nanti yuki turun lg tu and u can play again with ur cute son!

Hanis MY said...

Nard..i loikeee toooo...

Hanis MY said...

Anamizu...yer love tu sgt comey! mcm ana gaks...

Hanis MY said...

Honey! hehe comey aje honey ni itulah kesian tapi mmg keterpaksaan...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

pict yg menayang...huhuhuhuh...mesti best kan...

ARJUNA.Inc said...

waa..bes gler!!..nak p jgak tmpat cmni!!!..

anie,Nagoya said...

yuhuuu....salji dah trun.kan kkanie dah kata ari ni cuti.tepat sekali ramlan cuaca kkanie.hahahaha....mlm ni pun turun lagi.esok dah tak leh cuti.kene g keje jg.kalo tak bleh...baru anta mc.hahahaha...

eh!...betul ke nak dtg nagoya?bila tu?

shahjiehan said...

bestnya akak! jeles..nk gak men salji

shahjiehan said...

pic lawa2

apezs shah said...

salam

wah bestnya.. dapat juga merasakan.. seronoknya... ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails