Saturday, November 3, 2012

Google Halloween...

Comel pulak google kali ni. Kebetulan je, masa tu patik nak search pasal satu paper ni. Lepas tu bila pergi google alih2 ada gambar halloween ni.

 mula-mula macam biasa je lepas tu mata ni tertumpu pada skeleton di pintu tu...

sebab skeleton tu bergerak, mula-mula ingatkan sebab gerakkan cursor maka patik cuba la bawakan cursor pada skeleton tu.. (ehh dalam nak cari article nyempat lain main huhu). Sekali bila cursor tu diletakkan pada pintu, pintu tu bergerak-gerak pulak. Ehh jakun jap. Letak cursor pada pintu lain pun bergerak jugak...

aii... takkan gerak je kut, hati rasa nak cuba klik pintu tu... sekali keluar hantu daa haha.. tapi hantu yang super duper comel ok! kalau klik antu sotong tu dia lari pastu datang balik, antu mata tu dia berkelip2 je, hantu putih tu melompat-lompat pastu pling2 hilang tapi datang balik, hantu mumia tu hilang macam asap2 gitu dan hantu purple hujung kanan tu tunjuk gigi taring hihihihi (kena tambah sound effect gelak seram)... adehh penat pulak rasanya nak cari satu article... lepas tu terus ke mood insaf dan meneruskan niat yang sebenar sebab dah jauh tersasar :P

happy saturday uols (eh tetiba gediks)...


9 comments:

Chekgu Azrine said...

hahaha..cute jek!!

the malay male said...

Langkah langkah untuk pengguna google tak bosan dgn interface yg sama sahaja

Kuazue Mohd said...

hahaa... kakzu pun sama.. ingat masa google letak key kuar muzik... kakzu pun main gak tekan2.. kah..kah..kah.. cute ajer...

LuN@_aiDi said...

sempat lagi tuh momy ken neh maen-maen google..
hihihi
gie carik artikel balik..^___^

Fizah Ibrahim said...

Hahaha, iolls baru tahu nih ada google halloween hihi =P

Amie said...

He he he heh layan kejap tak pe, Kak Amie pun suka halloween walaupun tengok cerita kartun tapi best!

Noraim said...

google ni ikut tema sokmo.

#eh kak tomodachi tu gpo eh mksd dio? lamo doh nk tnyo xigt skmo.

ct kektus said...

haha.alaa, baru nak cuba. tpi tak de dah. macam comel je hantu sotong tu.

waniey said...

Hahaha.. wani pon ada main jugk dgn google hlween ni.. nk cri info, skli teralit plak dok mmain ni.. k. Hanis tekn tong smph x? Ad kcing itm kua.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails