Tuesday, May 28, 2013

Dalam perjalanan ini...

Eh tajuk feeling lagu rock zaman bila entah hehe... Tapi memang sedang dalam perjalanan pun. Ke mana? Ke pulau pinang. Ya hampunnn kali pertama pergi sana masa umur 2 tahun. Ni baru kali kedua nk kenal pulau pinang. Harapnya akan tinggalkan kenangan yang indah (eceh haha).
Ngapain tiba2 ke penang ni? Visa nk ke jepun bg penduduk pantai timur dan negeri sewaktu dengannya macam patik ni tak boleh buat di kelumpo dah kena buat kat embassy jepun di penang. Pitam sat bila dapat tahu, tapi takpelah boleh cr pengalaman di penang. Tak gitu?
Final exam patik insya Allah hujung bulan 6. Owhh berdebar rasa hati. Doakan sy ye...

Gambar visa muka innocent especially yang tengah tu. Comotnya rambut hamza, muka blur baru bangun tido hehe...
Teringin jumpa rakan blogger di penang (u/p: JL) dan dah tentu geng sendai iryd n pitt. Ke sapa lagi orang penang? Jadi tourist guide patik best gak ni hehe...
Perjalanan masih jauh...



19 comments:

Nurzakiah Hanum said...

hi sis
lama x singgah sis nya blog

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

cumel btul muke hamza!!hehe

amirah said...

bila hanis balik m'sia? taktau punggg...lama x dengar khabar hanis..comelnya hamza..pape pun good luck yer hanis..

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Syok nyer p Penang
Jgn lupa mkn nasik kandaq ori hat terbaek dari mamu2 Penang na...passeboq pdng kota, jeruk buah...
Tu diaaa mak yong terlioq x terkata ni ngeee
Have a safe journey babeヾ(@⌒ー⌒@)ノ

mommyNadia said...

All the best Hanis!

Nanti balik Terengganu, boleh jumpa si comel hamza =)

Lya Colours said...

penang makan2 best !

Anonymous said...

Sekarang dah x de jkat Penang. Balik kg. Ngapain lmbt beritahu ha Cik Ha?

ct kektus said...

amboi. nampak hensem jugak jejaka di tengah2 tu ye kak. kihkih

Mas Zull said...

assalamualaikum hanis...semoga selamat dlm perjalanan tu yer...:)

Anonymous said...

rindu kamu..

i do remember these fingers shape ;)


CIK HU

Umie Naziera said...

haha comel gile hamza..rmbut dh panjang ea

whitecappuccino said...

aikk! bila hanis balik msia? hamza makin comelll!

whitecappuccino said...

good luck for exam nanti ya hanis.

Rai Ourkizuna said...

eh? lama tak singgah sini. da balik msia ke?

Aisyah Sharif said...

Kak, saya nak tanya sikit tentang belajar di Jepun, kalau ada masa, email lah saya. aisyahsharif@yahoo.com

*∽ IZAN ∽* said...

semua wajah2 suci belaka hihihihi

Munnafendy said...

hamza dah besar! hensem!

Cho Zila said...

ala hamza comelnyer even rambut tak terurus..
akak baru tau gak visa takder kat tiap2 negeri... haha tak penah seumur hidup buat visa...

HaniShaklee said...

hamza yg comeeelll.,..
seronok tengok anak2 membesar..

http://akutaksunyi.blogspot.com/2013/06/vivix-shaklee-rahsia-anggun-menawan-dan.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails