Tuesday, April 23, 2013

One fine weekend...

Masih lagi di entri tertunggak... waktu ni Hamza 4 bulan kut...Biasanya weekend di sana terutamanya hari ahad cari barang rumah, barang Hamza lepas tu singgah makan di mana-mana. Owh i lurvee sunday. Sekarang dah balik bekerja, sudah tukar jugalah... weekend pada hari jumaat dan sabtu. Masih dalam keadaan menyesuaikan diri... eceh menyampah haha...

di hadapan kedai... tak tahu nama... it was in Aeon Natori...

our dish... mine gambar atas, my love gambar bawah... 


my fav dah tentu dessert haha... nak kata tak rindu kat sana bohonglah kan... tapi rindu yang beria-ria tak jugak sebab dah set awal2 kat sana hanya sementara, cuma kalau ada peluang untuk mencari pengalaman lagi pasti patik tak lepaskan... mungkin di negara sama atau negara lain? adehh belum apa2 dah berangan nak buat post doc haha pengsan!

p/s: dah lama tak baking...



25 comments:

Chekgu Azrine said...

sis..rindu sgt nk baca celoteh sis yg pnjg lebo..hehe

Nurzakiah Hanum said...

happy time sis

Nieda ramly said...

hanis dah kerja dah ke?

Cho Zila said...

dah lama akak tak singgah sini.. dah balik malaysiaker?? alahai sedapnyer yang bawah sekali...

Hanis Azla said...

Salam hanis..

aiskrim tu sungguh awesome..
dah lamanya akak tak menjengguk ke sini.. skrg dah balik malaysia ke?

Anonymous said...

bila balik sini, lain kali dlm entri cerita biar habis dan lengkap. ini separu separuh. nak buat suspen lettew

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tak brapa gemar ice cream, tapi bila tengok rasa teringin pulak :D

Munnafendy said...

lama tak dtg blog nis. dh balik sini ke?

:: Mrs.Eady :: said...

glup!

nasrah azmi said...

sedapnya dessert .. hamzah dah besar ... comel sgt =)

adnil linda said...

hanis sensei...da blik UMT ye??..bole la tgok ken...hehehe

amirah said...

hanis dah balik ke?

khairunnisa ♥ said...

Assalamualaikum sis,
x aci ni. ken makan apa pula?;)
ken hamza membesar di sana, bestnya:)
ken dah tumbuh gigi x? hee *curious*

take care sis. rabu rabuuu ^^ <3

lady lavender said...

bertahun merantau mmg tak dpt nafi mesti ada rindu dgn kenangan2 kat sana kan! Sebab tu kena posing banyak2 simpan gambar buat kenangan :-)

happyichigo♥ said...

Mesti rindu kat japan kan? Oh, dira ingat kat malaysia aja jusco tukar nama aeon..sebenarnya mmg dah tak ade nama jusco ye? Dira dah terbiasa panggil jusco...

MAPPIAU said...

aloh aloh aloh dah beso dah baby. kiut miut sungguh. Dah balik Malaysia yeh. Selamat pulang kembali adek manisss. :)

Shana' said...

Hanis...mungkin akak yang ketinggalan ketapi. Adakah Hanis sekeluarga dah pulang ke Malaysia? Dah masuk kerja balik ye? Tahniah........

Umie Naziera said...

argghhhh tengah puasa..trtengok pulk dessert tuh..nyumm3

mamawaiz said...

bila dapat jumpa hamza ni..hehe.nak cubit2 pipi dia

ishamizu said...

Omg the dessert mmg mengujakan ok hehe

Soo Hae Daa said...

Eskrim yg super sedap..!!!

mama ila said...

salam kenal..ila follow sini =)

Cik Pulau said...

lamo xsinggoh sini.. besar doh hamza... ^^,

Hanamiko Sakura said...

oh, lepas ni akak terus kerja dekat terengganu la ye? dah tak balik nihon dah?

Cik Suraya said...

salam..akak..ya Allah..lamenye xsembang ngan akak...rindu! ingt sue lg x? kak, klu baca ni emailkn no akak kt sue boleh? mrs.cintasuci@gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails