Tuesday, April 7, 2015

Song list for the day... or for everyday?

While mama layan lagu yuna sejak kebelakangan ni... lain pulak ragam anakanda Ken Hamza.


Ni lagu terbaru Yuna iaitu strawberry letter 23 penyanyi asal lagu ni adalah Shuggie Otis. Bila tengok video ni baru tahu kewujudan lagu strawberry ni hihi... mula-mula ingatkan lagu baru Yuna. Tapi tang starting lagu ni memang melekat kat kepala... lepas tu patik layan jugak lagu lama ni... terima kasih cinta dari afgan... feeling abis haha... ni kalau EE baca sure pitam 14 jam hahaha...



Tapi anakanda ni pulak tengah minat lagu ni haaa...


Kalau naik kereta, anakanda ken hamza akan minta dua je kalau lagu ni mesti dia akan cakap "mama... lalala" sampai patik terpaksa safe dalam usb so that he could listen to it over and over again. kalau habis je nak dengar lagi dan lagi sambil fefeeling nyanyi dengan slang dia. Yang mama faham lagi dan lalala je haha...

Satu lagi lagu fav dia sekarang ni "mama... awak ane?" awak ane awak ane... yes of course lagu awak kat mana by Taufik Batisah. Patik terkejut sangat satu hari tu balik dari rumah pengasuh Hamza, tetiba ada lagu awak kat mana. En suami tak gemar sangat terus tukar siaran radio lain. Sekali anakanda meraung kat belakang buat muka sedih huk awak ane... muka bermuram durja ahaha adoii lawak betul... tak sangka begitu fanatik sekali. Sama jugak dengan lalala dia tu kalau tak repeat memang menangis macam kena pukul haha...


4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

hi singgah ptg
lama sis x update

SYANI said...

Anak aku lagi la... Nak lagu raya Bunkface tu...Selagi dia tak bosan dok ulang la lagu tu.. *pitam*

rini.borhan said...

kalau cam kita memang banyak habis masa dalam kereta. terpaksa pasang Cd kalau tak mau memacam lagu anak dok hafal.

@ JEMPUT SERTAI "GIVEAWAY: RINIE BORHAN"

Azian Elias said...

ntah2 jadi artis nanti tak dear.. heee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails