Tuesday, June 9, 2015

Final class pose...

Ikutkan hati hari-hari pun nak update dan berceloteh namun apakan daya patik tak mampuuuu buat masa sekarang. Draf punyalah berlambak haha... kelas terakhir adalah saat yang paling dinanti kann ye tak... yang lebih lagi dinanti sudah tentulah paper final exam yang terakhir. Lepas tu hoorayyy... Kelas terakhir yang patik ajar sem ni berakhir minggu lepas 3 Jun 2015 bagi subjek KIM4601. Eceh siap ada kod bagai. Biarlah pelajar patik je yang tahu. Memandangkan ni subjek elektif maka kelas berakhir dengan pembentangan tugasan.

ni ambil dari camera student... tak tahu la bila derang snap ni, before or after class... 

sebab kelas sempit makanya kena ambil gambar kat luar kelas... testing testingg... kemain kamu pose kat depan tu ye dhildhil...

semua 89 orang tapi tak cukup rasanya ni... sobss... apapun u guys are always awesome ok!

freestyle... sporting betul... thanks mucho!!!

with the gegirls yang super sporting!

tetiba rasa macam pengantin dengan bridesmaids haha... apakah??? (ini kes sebab zaman kawin dolu tak merasa bridesmaids macam zaman sekarang yg ada baju sedondon bagai tu...)

with the guys pulak... lompatan suria perkasa hitam tak menjadi haha.. takpela kenangan terindah jugak ni...

ingatkan dah habis posing... sekali ada idea bernas pulak dari mereka yang gigam ini...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tara.... rabu rabu... love love gituuuu.... oh myyy terkezut sangat patik ok! 

u guys memang ohsem! love u guys to the moon and back ok.... all d best for final exam and future undertaking...

with gossip girls haha gurau jek... jangan marah...

walaupun awak2 semua kadang tu tido la tengok hp la borak la tapi biasalah kan... kalau time saya story mory kemain khusyuk lg dengar yeee... dh final year dah pun semoga apa pun jalan yang awak pilih may it be the best for you guys... saya mendoakan yang baik2 aja k... until we meet again, please dont forget me T_T eh tetiba emo...


9 comments:

Chekgu Azrine said...

Sweetnya students DR...hahaahha
Memory indah ni kan

NARDtheNERD said...

ade yang hemsem tak puan hanis. nak satu... ekekeke. :P

DaZzlingLilLy said...

ngajar student ni seronok.macam2 kerenah diorang walaupun kdg2 tu ada jugak yang menguji keimanan..hehehe..

YieN said...

rindunyer zaman belajar *sobs*

Ashraff Omar said...

I wanna be your student indeed. Ihiks.

Kim salam dgn Kenza. Going to Aussie this coming Nov. Bye2 Malaysia.

From Bosnia with love.

fifie feyca said...

wah sporting nya.. terbaik! cantik gamba siap ada tranformasi lagi.. hihi.. fighting n good luck untk semua!

sudipVSsenduk said...

lama tak singgah sini.
best bila dikelilingi orang-orang tersayang kan.

Anonymous said...

Dr Hanis trima ksih sbb ajar kmi dgn pnuh ksabran.Walaupn kmi bnyak ragam.Seronok bila klas dr sbb dr sngt sporting n sempoi ja.sama rentak dgn jiwa remaja.haha. Doakan kami berjaya dr. trimak ksih sbb adakan moment gmbar yg best sngt ni.

Hanamiko Sakura said...

ini student kak hanis yang last sem ke?
hehe.

btw.

good luck untuk diorg !!

ps: kak hanis story la pulak kak hanis pergi conferences. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails