Wednesday, August 5, 2015

Aduhaiii Kiraz Mevsimi... lala... lalalala...

Sebelum bercerita panjang patik ingin mengucapkan Selamat Hari raya Aidilfitri 1436 H... ya ampunbnn berkurun lama exist sangat baru nk mula menulis balik... haha... roh menuulis di mana kamu? sebenar-benarnya busy yang amat. Ampun maaf dipinta sekiranya ada salah silap terkasar bahasa...

Pagi syawal... alhamdulillah, giliran di rumah patik... namun sekejapan saja uols lepas tu terus ke rumah mertua pepagi tu lagi ke sana... tapi kalau turn belah rumah mertua dulu confirm lambat2 aje datang rumah patik ni haa... kenapa eh? Semoga raya mendatang makin improve ye en suami cinta hati? :p

Ok berbalik pada Kiraz mevsimi ye... maksudnya cherry season. Entah macam mana boleh terjebak gedebuk dengan cerita ni. Pada suatu malam nak dodoikan Khadija Ain, patik saje tekan2 "chanel" eh silap eja channel tiwi lepas tu terberhenti pada 133 astro bella... terkedu terdiam sebab pelik bahasa yang belum pernah didengari... lepas tu heroin nya sangat comel... hero pulak muka standard pojaan ramai but not my tatse eceh pangg kang haha...

Dah tu terpikat pulak dengan lagu tema kiraz mevsimi... terus record kat astro sebab belum tentu boleh follow setiap hari... kena tengok keadaan anakanda lah kann... so "lala" kat tajuk entri tu tak boleh sebut mendatar sajooo haruslah sebut macam dalam lagu tu okeh? haha... banyak songeh penulis HS ni.

Yine de inanmam sonsuz aska
gelip gecer sevda dedikleri



i wish i wish hidup macam drama novel haha... tak payah nk verangan boleh tak? impossible okehh... tapi kalau sesiapa yg dpt pasanagan ala2 drama novel bersyukurlah dengan nikmat yang diberikan... 

tetiba pulak belek album lama... haha... tengok la tarikh tu... 14 october 2007... tarikh akad nikah 28 mei 2008... kenal around july 2007... how time flies... young and innocent and now still like that... haha tak menahan...

Oyku and Ayaz, Burcu and Emre, Mete andSeyma, Sibel and IIker....


8 comments:

amirah said...

hai hanis...selamat hari raya maaf zahir batin ye..dah besar dah si kecik tu ye...

takpe hanis..verangan tak kena bayar hokeh!

Nieda ramly said...

selamat hari raya hanis

Fazleyatul Aini said...

haiii lama tak datang sini. dah ada puteri comey tu

Puan Awin said...

salam aidilfitri buat hanis dan keluarga....

lamanya tak singgah sini...

Norain Binti Omar said...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@zalora.com.my

Thanks :)

Nor Marshaliza Shaidan said...

Selamat hari raya....salam kenal

Jemput singgah umah ye
http://marsha-marshashahirnnia.blogspot.com

Anonymous said...

Selamat Hari Raya.Maaf Zahir & Batin Hanis.

Shana Alhana said...

OMG Hanis....dah dua anak awak. Masih ingat Kak Shana? Yg contact awak thru emel masa awak study di Jepun? Akak pun dah lama tak update blog dan lama xmenjengah blog awak..tau2 anak dah 2..akak pun dah ada pertambahan orang baru....:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails