Saturday, July 18, 2009

Makan-makan with them...

I'm a naughty girl yesterday!!! kenapa? saya telah pulang awal from lab. Imagine, i'm outta lab around 7.15 pm. Yesterday was the longest seminar ever..uhuhu..from 1 pm till 5.30 pm...saya sangat mengantuk and tersengguk2..nasib baik boleh cover..bila la nak habis ni..wait punya wait habis jugak..after that tiba2 ada cleaning, kena angkat barang and everything..lepas tu baru boleh balik meja masing2..my sensei wanted to have discussion, to bring some of my data. He will depart for Spain and Belgium tomorrow..conference and collaboration rasanya..so he's gathering some data from us to show what can be produced in his lab here. My love ym, Akmal n Ab ajak tgk wayang. Last week i had a plan with love to watch movie since we never watch any movie here, (dah berkurun rasanya tak tengok movie, eceh over) alang2 Akmal dah ajak.. erm why not..the more the merrier lagipun boleh berguru dulu because we dont know about the environment here, maybe sama je tapiIsaja mengada-ngada nak pergi ramai2. My sensei mention either Friday or Saturday. After the seminar he is on the phone and tak duduk diam..teramat la busy. i went to his room for 3 times..last2 i wrote him an email and balik huuu..noti tak?
Sampai2 ngam2..Akmal already bought us a ticket. Movie apa? tajuknya adalah Hari Potta (versi katakana) hehe..the price is 1000 yen per person. Favourite thing to do kalau masuk wayang is seludup makanan, lucky i like big handbags, so we bought Mister Donut and some drinks.. lepas tu sebelum masuk nampak popcorn cheese, alamak macam best jer..so we bought one medium size, mak aih..we were shocked, can you imagine, the medium size is twice larger than large size in Malaysian cinema..huu siap bawa balik and jadi side dish for our breakfast today. We imagined the medium size tu just nice for two person. huu..takper la but it was nice though..

Movie baru start..and my hp vibrate, who could this be? sensei looking for me? oh no..no..no.. it was El..ajak lunch zam zam today. I replied yes..erm dah lama tak makan zam2, been there twice..makanan pakistan..erm bangladesh kut entah tapi belah2 sana..roti nan, curry, keema.. takusan arimasu. El said 12 pm meet there, sorry dear lambat sket coz solat dulu sebab nak masuk lab after lunch. When we arrived, El, Jiha and Su are waiting in front of car park..parked our car, borak2 jap, Norai arrived and off we went, to 2nd floor..it is just a small nice shop but the owner is very nice and friendly. Kalau Malaysian datang sure dapat extra..besh..nak2 norai pernah keje sini dulu, so dia bodek2 sket and dapat la air DON..actually mango, don is the brand hehe..buffet with nasi minyak kut or nasi beriani, nan, salad, dessert, milk tea...yummyy...
lupa nak flash so the all the pictures taken a bit blur..
inilah air DON yang digembar gemburkan iteww..
ambil dessert pun nak posing, yogurt and apricot or orange ntah..tapi best..
wajah2 ceria yang kekenyangan hehe..perut kenyang suka hati..(aik betul ke ni..macam salah je)
dah bis mamam we were served with milk tea yang sangat sedap, but cawan dia sangat chumel tak cukup rasanya hehe..el and jiha with their cutie cup of milk tea


8 comments:

sabiqahAnuar said...

uuu menariknya restoren tu...erm, hehe rasanya stail restoren ala2 somali/pakistan ni provide air mango, kat cni pon, tp xsure brand ape (bukan don kot) hehhee

Hanis MY said...

yup kalau g kedai yg jual makanan halal (makanan basah) byk jual air mango produk dr sana hehe..typical fruit agaknya...jenama Don Simon u, ignkan jenama bernamakan org2 belah sana..

1ondoncalling said...

Sedapnya... gat Jupun pun ada buffet ala Malaysia! Best sekali...

倶楽部 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
デリバリーホスト said...

女性向け風俗サイトで出張デリバリーホストをしてみませんか?時給2万円の高額アルバイトです。無料登録をしてあとは女性からの呼び出しを待つだけなので、お試し登録も歓迎です。興味をもたれた方は今すぐどうぞ。

玉の輿度チェッカー said...
This comment has been removed by a blog administrator.
素人 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
gree said...
This comment has been removed by a blog administrator.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails