Wednesday, May 12, 2010

2W2D..

Couting2, berkira2...cukup ke tak duit ku ini...hehe..no it's not that..another 2 weeks 2 days for our 2nd anniversary. Tahun lepas beria2 count but it's not as smoothly as i plan. My love told me adalah lebih baik solat hajat dan panjatkan kesyukuran kerana masih kekal bersama...semoga akan lebih bahagia.. insofff.. tapi apa salahnya buat both, a simple celebration to appreciate what we have had for these 2 years. My love not the romantika type hehe but for this coming anniversary he agreed to go for an outing to watch move and dinner at buffet restaurant..will there be flowers? i dunno but i do love flowers, i admit kadang2 terpengaruh dengan novel, movie, where on that special day ada candle light dinner...just the 2 of us, booking satu restoren tu hehe..wearing night dress with heel...and then came my love holding a bouquet of roses behind his back and handed over it to me lalu saya pun terkejut sampai mulut ternganga and sebelah tangan menutup mulut dan sebelah lagi menerima bunga dr my love dan masa tu rasa sangat terharuu..tungguu blum abis lg..and then bila balik rumah..my love said, syg, can u take my shirt in the drawer..bila buka drawer wahhh ada pressie...me like it masa tu mesti rasa sgt terharu second round dan happy..bestnyaaaa....puff2...keluar kepul2 asap what? i'm back in the reality world haha.. i know it wont happen, angan2 je tu...moral of the story jangan mudah terpengaruh and don't ever think that life is like a drama..nanti kuchiwa sebab over expectation hehe.. na ah those things only happen in the movie/novel sahaja tak gitu..but i admit it does happened in the real world whoever is that person is sooo lucky ok...rezeki masing2..every pair dah dicipta untuk saling melengkapi antara satu sama lain...just appreciate what you have...it is the best gift in your life coz only Allah knows the best..opss ada undangan makan sushii..gtg...wish i could write more....

5 comments:

fara said...

hanis..sama lar kita, i pon nak celebrate wedding annivessary 2 minggu lagi. duk berangan2 keromantikan jugak ni. tapi taktau lar. hihi. moga kita dan pasangan sentiasa berada di dalam kerahmatanNya. Amin.

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

fewit mummy..da almost 2 years tuh..t next year alek malaysia kn..yea!
t leh ade adik da..=P

happyichigo♥ said...

hanis kite nye anniversary dekat2 juga..dira pun 2nd anniversary pada 1 jun nanti...wow dira suke trick hubby suruh ambil barang dlm drawer rupa2nya ade pressie..nak wat mcm tu gaaak! but i am gonna do that for my hubby..hmmm sekarang fikir nak beli ape untuk hubby since our anni is getting near also..hanis nak mkn buffet n tgk movie bestnye sgt romantik i am so happy for both of u!

IzanJay said...

Kiut giler entry ni!

Anyway..betul ..setiap pasangan tu adalah untuk melengkapi satu sama lain..huhuhu..kenapa rasa syahdu pulak ni?

Hanis MY said...

Fara..yup..same goes to you, for sure la Fara akan mengalami suasana romantika iteww..hehe..update kat blog k..

Cha..ala..malu i hehe..tu la jap je dah 2 years..insyaAllah...semoga ada rezeki nanti...

Wahh dira sgt romantik okehh..hehe, memandangkan hubby tak romantika terpaksa la hanis buat surprise hadiah dah beli tatau nk sorok kat mana ni hehe.. enjoy ur day yer Dira nanti update hehe...

Kak Izan...tq haha..biasa la suka berangan ntah apa2..waa naper syahduu..hanis doakan kebahagian untuk semua dunia akhirat..amin..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails