Monday, May 24, 2010

Satu, One, Ichi...

Sekarang ni berada dalam mood coming anniversary... mengada betul hehe.. my love was testing his anniversary gift (alamak terbuka awal, since i bought it via internet risau there might be problem, tak dapat la nk buat surprise..) glad he likes it, sampai lupa i kat sebelah ni huhu (takde la, over acting je). And then came across lagu Satu by Dewa. Dah lama sangat cari lagu ni. It was such a meaningful one for me...

Dah bercerita but my other half doesn't seem to like this post...kena edit balik... hehe apa2 pun few days more till our anniv... hopefully it will be a memorable day.. insyaAllah...

14 comments:

sang luna said...

puan hanis!u look even prettier dalam photo tuu :) hehehe happy upcoming aniversary~~! happy always untuk puan dan en termimi. heheh ;))

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

only 4 days to go..

happy anniversary in advanced..
coz 28 ni cha x on9..hehe~

hasyiya karimah adli said...

ooo..nak annversary rupenye..happy 2nd anniversary in advance!!!smoga berbahagia selalu :)

ps: mcm mnarik je nak kena sign nnt lepas akad nikah.. mesti nervous kan?hehe (xsabarnye)..eiii, gediknye saye :P *cantik baju-pilihan saya wrne putih juga nnt*

BURDHANI said...

happy anniversary in advance dear!

*tak sabar nak tgk u ada baby..=)

Pak Man laksam said...

Tahniah, semoga nombor tu akan bertambah, bertambah dan bertambah.

Hanis MY said...

Nana dear..thanks a lot hehe..amin.. insyaAllah.. everyone akan nampak gojes on their meaningful day, tak sabar nk tgk wedding Luna and Haru :D.

Cha dear..thank you very much.. terharu mummy with the advance wish..

Sya dear..terima kasih, nanti kena wish lg tau.. haha ngada betul.. yup u will experience it one day.. nak melangkah ke masjid tu pun dah berdebar..apatah lg ms nak sign tu..

Burd dear..thank youuu...yup me tooo...insyaAllah ada rezeki nanti

Pak Man..amin..insyaAllah berkat doa Pak Man..terima kasih banyak2, semoga Pak Man sekeluarga berbahagia selalu...

MOMMY NADIA said...

Happy Annvsry Hanis and hubby! *in advance ;)

cepat2 buat baby kat jepun!
boley bagi nama sakura ;)
hehehe

Hanis MY said...

Nadia...thank youuuu amin..doakan eh, moga ada rezeki on the right time...insyaAllah

anies said...

happy anniversary in advance! kejap je da 2yrs eh. rasa mcam baru je lagi tgk ur wedding album kat ur office

Hanis MY said...

Anies babe..yup so trueee...tak sangka dah melayari hidup for 2 years...haha jiwang mode.. can't wait for ur turn plak..hehe..

NARDtheNERD said...

puan hanis,

happy 2nd anniversary.
suke suke suke.
=))

Hanis MY said...

Nard dear...tq2...shuke jugakk..i very like..

anies said...

my turn? i'll wait for u to come home, baru kawen! hehe.
dont worry, i'l sure invite u to my wedding. entah2 buat kat tganu since my dad plan nak balik retire kat sana :)

Kak Nurul said...

hepi anniversary,hanis n mimi...pejam celik pejam celik..dh 2 tahun ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails