Thursday, October 28, 2010

Contest Gambar Percutian Yang Menarik Lagi Tertarik

Join contest lagi. Kali ni tentang percutian pulak. Ini dia gambar percutian my love and i yang paling best untuk tahun 2010.
 Syarat2 penyertaan adalah seperti di bawah...
1) must be my followers...itu adalah bonus...eh tak tak...acah aje =P
-~owhh sudah semestinya...
2) 1 gambar percutian yang menarik lagi tertarik yang akan diterima...tak kisah la dengan sesiapa pun...janji sekeping gambar sahaja...*NAK GAMBAR ADA ORANG YE, TAMAU PEMANDANGAN SEMATA-MATA.HIHI*
-~Yup..siap aksi nak terjerumus lagi dalam salji yang empuk tu...
3) tiada sebarang editing dilakukan ke atas gambar tersebut
-~Confirm ori sebab i paling tak reti edit gambar huhu, buta photoshop dan sewaktu dengannya
4) explain secara ringkas kenapa gambar itu yang anda suka kan...
-~Seronok sangat..masa ni winter honeymoon with my love darling... tengok juhyo (snow monster) di pergunungan Yamagata, ianya terjadi apabila salji turun diikuti angin lebat. Sangat seronok bermain salji yang lembut dan gebu, siap guling2 hindustan lagi hehe... kalau rajin nak baca boleh klik SINI.
5) letak kan gambar saya di sidebar masing-masing seperti di sidebar saya sebelah kanan ini...dan make sure sidebar itu di link kan kepada entry ini...
-~done...
6) tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 november sebelum pukul 11.59 malam...
-~Jum join contest ni ramai2
7) Kalau nak lihat hadiah dan tinggalkan link penyertaan anda silalah klik gambar contest kat sidebar tu ok! (kasi surprise sikit, hadiah memang lumayan tau..bertuah siapa yang dapat pasti senyum sampai telinga...) klik kat SINI pun boleh...


18 comments:

Amy Syaquena said...

morning..

macam best je teringin pulak nak join ,tapi kena cari pic2 masa holiday dulu nie..

Hanis MY said...

ohayou!..jumlah amy meriahkan lg contest ni...tak sabar nk tgk gambar percutian amy plak...

butterflyana said...

wahh mcm best je.good luck! :)

fadhilah said...

mcm berminat nak join. sempat lagi ni...

Hanis MY said...

Yana and Fadhilah...join tau..tarikh tutup lambat lagi...

Umiey said...

Salam hanis, good luck ok...
bestnya main salji...

Iryd and Pitt's little diary said...

wahhhhhh..nak masukkk..

Zuhaini Ali said...

mmmmmm bestnyer leh main snow ... semoga hanis ngan termimi bahagia dan happy sokmo ...:))

H A N S said...

syioknyer honeymoon! heheh..tgk hanis ni, tringin nk g jepon :)

deena awanis said...

lamanyer x gi bercuti..=(

cik daisy said...

wah.. cantik pic hanis ni! all d best ya ;)

NARDtheNERD said...

all the best puan hanis.
gebuss gila snow tu.
hehe.
:))

Hanis MY said...

Umiey..jum la dtg jln sini..

Iryd..masuk tau!

Hanis MY said...

Kak Zu, terima kasih aminnn insyaAllah...

Honey jom! dialu2kan air asia dh dtg sini..apa lgi dong...jum2

Deena takpe rafique dah besar sikit boleh la g holiday...

CIk daisy terima kasih byk2..suka2..

Izyanti said...

Wah!! BEST nya ur pix.. Jeles2! Nak ikut.. hehe. :D

A.k.i.r.a ~ c.h.a.n said...

qila pun rasa nak joinla!

kojah said...

SALAM...akak, akak dah bagik link akak kat entry contest saya tu tak?sebab saya tengok link nie kat shout out...kalau belom, akak link kan entry contest akak nie kat entry contest saya tue ye...

thanks =)

Hanis MY said...

Izyanti meh ler join nak dtg japan helo2 sy boleh bawa g jenjalan...

Qila, juoin jgn tak join!

Kojah akak dah tinggalkan link mungkin kojah belum approve akanyer comment...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails