Tuesday, October 26, 2010

Ketika masih bergelar cik...

Tiba2 teringat waktu dulu-dulu, ketika melihat gambar2 di bawah ni...i'll put only some of them here ye...nak letak semua 5hari 5malam pun tak habis baca...ni semua gambar tahun 2006... pada waktu ni belum kenal my love sebab belum dapat kerja...zaman tengah tanam anggur...

makeover with my dearest sister..macam kembar tak? masa ni tak tahu apa ke bendalah MAC tu, rupanya alat make-up tersohor gitu, at that time ada free makeover and my sis told me jangan lepaskan peluang keemasan, they are launching new products and to get that free makeover kena jawab questionnaire je.. so both of us did it! Malu la..diri ini jarang sangat bermakeup2 ni, tak reti huhu... lepas tu tak beli pun those product sampai sekarang hehe.. safe budget gitu...what's the point buying kalau tak tahu make-up...kan, kan...
masa mengaggur tu.. stayed with my sis menjaga si kecil ini...comel kan? sekarang dah besar dah, kalau dulu manja betul dengan auntisue dia ni... teringat juga time hari minggu selepas dapat gaji keluar with my girlfriends outing and movies..besttttnya...
cubaan untuk memakai tudung lilit2 gitu tapi sungguh buuulat muka ku...hari raya 2006 with one of my gorgeous cousins....
ni pun time raya 2006 with my dearest petsis...i miss u..do u miss me? hehe...
one of my besties that i will always miss...masa ni she's with her first child, sekarang dah masuk tiga and semakin gorgeous plus dah ada her own spa...all d best dear...
How time flies, sometimes we never expect how our life turn out to be. But the most important thing, always be grateful in what you have. A beautiful path has been made for you to explore, to treasure, to experience....have faith and keep on praying..insyaAllah...


15 comments:

My Little Diary said...

first pic dah macam org jepun pulak saya tgk.. he3x


entry terbaru "kekasih gelapku"

mzhany said...

hanis, hehehe suke tgk gmbr kt side bar yg hanis pakai kimono tuh ngeeee kalau sudi share la lagik gmbr berkimono ;)

FadHiLaH_ said...

hi... i have a silent reader all these while. tapi bile tgk gambar sendiri rasa nak komen jugak. :)

miss u too :D

Hanis MY said...

Rima...wow wii ye ke..i likee...

Hany...arigatou insyaAlah ada masa hanis share enrty sebelum ni dah ada lupa..kena cari hehe sebab pakai ni pun skali stahun je...hehe

Fadhilah..how r u my dear, really hope to catch up with u

Sarah Kushairi said...

Salam. I love your blog as I love to read about Japan and its culture. I've been your silent reader all this while (since last year, I think) and I just want to say hi! Keep on writing Kak Hanis! :)

Hanis MY said...

Sarah..wahh terharu rasanya..arigatou ne! keep on reading k...

Iryd and Pitt's little diary said...

comeinye hanis pakai make up..:)

Hanis MY said...

Iryd..comei ke..first and last makeup smp skrg tak makeup dah haha..

εїз Cik Fasya εїз said...

hehe..skrg da 2 tahun lebih meninggalkan zaman cik..ade beza x ek mummy?mesti bnykkkkk kn..

cha pn tatau wat will happened to me..

H A N S said...

huhuh..kenangan dolu2 mmg sweet bila diingat2 balik :)

niniafifi said...

wah2 makeover MAC ke kak.btw, you both look so sweet!

Amy Syaquena said...

salam..

santik la awak make up naik seri muka, berubah wajah..

Umiey said...

salam hanis, wow kurus la hanis ms bujang...

sy pun xpandai bermake up gak, tp kdg2 tu tingin gak..mzhany ckp pls kimono, tringin nk merasa pakai..kimono utk budak2 ada x?

Hanamiko Sakura said...

meleleh air mata.. lap sekejap.. hehehe.. lawa lah kak hanis.. :D

bila di fikirkan balik..
rupa zaman bujang dan zaman berdua ni sungguh lain kan :) hehe

Nur Sakinah® said...

Wahh...sis duduk kat jepun ker...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails