Monday, November 8, 2010

Down memory lane...

Eh rasa macam dalam muvilah (jangan dilayan perasan yang terlebih-lebih ni hehe). Ada bbq autumn semalam di tepi sungai...tiba2 nature calling, dari tempat bbq tu jauh jugak la nak berjalan. Lepas tu nampak ada basikal budak2 ni.. 'ting' my love pun cakap jum naik basikal... tak larat nak jalan al-maklum la masa tu perut kenyang... bila nak menghampiri basikal tu boleb pulak my love tanya "sayang pandai ke naik basikal?" adoii kelakar sungguh... ke situ pulak dia.. punyalah sebelum ni i story mory pasal naik basikal waktu petang time sekolah menengah dulu (masa form3 kut), my love dah lupa la tu.. adik2 sendai ni sempat snap 1 candid dan 1 posing, seronok jugak sekali sekala ambil angin petang naik basikal with my love... lovely!
courtesy of Syahril's photography.... tajuk yang diberikan "kena pow dengan kapel" haha..kelakar la...nice one!
courtesy of Pejal and Kina's photography...
thanks guys..adik2 ni semuanya photographer hebat...mantap la, i likee... nanti ambil la gambar kami lg eh hehe...


11 comments:

anies said...

sgt shuweettttttt ok!

Hanis MY said...

yeayyy tq my sweetie...

MOMMY NADIA said...

so sweet la Hanis ;)

Hanis MY said...

Nadia thanks, how r u n baby?

E.d.Y said...

cantik la gambar...

fadhilah said...

btullah. mcm dlm movie...
^^

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

salam perkenalan:)wah2 bestnya...nk join bleh???

H A N S said...

syioknyer 2 org ni jalan2 :)

talkingzebra said...

hehe.. comel! sgt romantic okay naek basikal same2.. =)

p.s : i ade anta msg kt fb u tau.. =p

Hanis MY said...

Edy..terima kasih...bangga ni photographer otai puji...padahal org lain yg snap hehe...

Fadhilah i likeee...

Honey...hehe syiookkk

Nisa cyg okies will get to u soon dear...

fauzuskamaruddin said...

wahh potraiture gituuu....erm ape khabar? lama tk singgah sini.....lama tk jengukk ..harap sihat sihat belaka :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails