Sunday, November 7, 2010

Ureshi!

Apalah yang ureshi (happy) sangat tuu... hehe... i dapat hadiah dr kawan blogger Hanybunny yang chumil di mzhany.com. Terima kasih banyak2 di atas surprise ni. Terkejut bila check email. Hanis ni taklah reti sangat bab2 iIT terutamanya edit gambar and so on. Sedih tak ada sape nak ajar edit gambar. Alih2 dapat watermark, my very first watermark. Terima kasih sekali lagi buat Hany...seronok betul... let's cekidaut (eh man, pinjam ayat sat, hehe)...
flowery...sesuai dengan i yang miss flower ni... dapat dalam 2 versi untuk gambar gelap dan cerah... wah terharu la tatau nak cakap macam mana... doumo arigatou!


3 comments:

butterflyana said...

Alololo cumilnyee watermark dia.
flower2 gitu..:)

mzhany said...

hehhee sama sama...yeah dah igt ureshi adalah hepi, doumo arigatou terima kasih byk2...ahaha ye ker..

Hanis MY said...

Yana..comel kan very da flowery..

Yeayy cepat hany blaja...kalau ada rezeki kita jumpa nanti k...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails