Monday, December 13, 2010

Award dari Wida...

Dapat award lagi dari Wida... (tatau nak panggil apa, rasa cam sebaya). Terima kasih sebab sudi passkan award ni pada hanis...arigatou! Nak tengok gambar award tu??
niceblog award, credit tu pencipta award ni budakbotak... as usual kenalah jawab beberapa soalan.
1. Nama blog korang & kenapa letak nama tu :
Rasanya dulu pernah jawab soklan ni masa terima award jugak (amboi macam banyak sangat dapat award hehe)
2. 5 perkara yg aku suka :
suka jalan2 with my love, suka makan (tak senonoh betul huhu), suka tengok movie, suka kumpul fridge magnet, suka berblog...
3. 5 perkara yg aku tak suka :
tak suka bila eksperimen tak jadi pastu kena ulang balik (huhu adat la tu), lagi tak suka apa eh? tak suka sepah2 pitam nengoknyer... tak suka bila flight kensel (apekah??haha), tak suka orang yang tidak hormat ibu bapa dan orang tua, tak suka penindasan world peace (macam masuk contest miss universe)
4. Tag rakan2 lain untuk terima award ini :
Nak tag semua yg baca blog ni boleh? hehe, kalau nak jawab ok je, kalau tak nak pun sudi2lah letak blog tu kat list tepi tu k..kasi meriah sikit blog anda...


4 comments:

wida said...

suka kumpul fridge magnet gak..hehe

Pak Man laksam said...

Assalamualaikum,
Harap anda berdua sihat dan bahagia selalu.

Hanis MY said...

W'salam terima kasih pak man, selamat pulang ke malaysia...

Iera Afzu said...

Blog ni pun comel jugak...
Terima kasih sudi follow, Iera follow balik...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails