Monday, December 13, 2010

Celebrity or royals wannabe...

Sejak pengumuman pertunangan Prince William dengan Kate, banyak syarikat telah mengeluarkan replika cincin pertunangan yang diterima oleh Kate... iaitu cincin the "late Lady D".
pasangan yang sangat comel dan secocok...oowhh jatuh chenta dengan dress Kate yang sungguh menawan, warna biru my fave color... matching pulak dengan cincin beliau, inset adalah gambar cincin pertunangan Kate bernilai $60,000 huhu...berapa carat lah tu ye...
yang ni adalah replika cincin tu.. pengeluar tersebut menyatakan 
"Everyone wants to feel like a princess"
"Our rings are copied all the time"
"People just want to emulate celebrities and their lives." 
Bukan hanya cincin Lady D malah banyak lagi cincin artis lain di-copy, gara2 nak rasa seperti artis mahupun ahli kerabat.... 2 lagi gambar artis yang cincinya di-copy
 Katy Perry with her 12-carats ring... estimated 1.2 million, wahhh berganda2 mahal dari cincin kate (huu nak beli 1 carat pun tak mampu)
nicole ritchie with her 4 carats ring... dan banyak lagi, nak tahu lebih lanjut boleh klik sini
apapun citarasa anda pastikan ianya sesuatu yang bermakna sebab kenangan sepanjang hidup kan, dan ikutlah kemampuan masing2... jangan sebab nak menunjuk atau terlebih budget sehingga sanggup berhutang...


11 comments:

man yusoef said...

dulu masa kecik2..sebut emas berapa karat??..pastu otak fikir...kenapa kena ada karat??..*karat yg kat besi tu..hahahah*

Hanis MY said...

haha itulah ahkak pun tak faham, dah besau baru la daku mengerti dengan carat tapi kenapa makin byk carat makin mahal dan makin cantikkk huargggh...

RedBerry said...

Owhh!!! Suka sesgt cincin Kate tuh.. nak!!! Tapi tak mampu.. nak beli replika pun tak mampu.. camna nih? Tgk jer la.. *drooling*

Anyway, dress dia mmg cun habes!

NARDtheNERD said...

euuuwwwww...
william dah botakkk.

hehe
:))

p/s : nnt i join contest edy tu.

Hanis MY said...

RB lovely kan? biasalah diamond are gilrs best friend, samalah hanis pun tak mampu jugak huhu...drooling as well

Hanis MY said...

Nard, nasib baik dah jadik ex-pakwe u kan hehe, okies join jgn tak join...

eelobor said...

kat rumah nie byk cincin yang dah berkarat, nak bagi free jer sapa yang nak. hihihii

Hanis MY said...

haha eelobor, sy pun byk gak cincin dah berkarat...

E.d.Y said...

xpaham la kalau beli emas mahal2 ni...macam membazir je...tp bila fikir2 balik, emas la satu2nya benda yang xkan turun2 harganya...good investment

azila said...

cantik sgt kaler biru tus..erm, cincin kawen kt xderlak org nak copy kan..heheh

mzhany said...

yer stuju, ikot kemampuan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails