Monday, December 13, 2010

GiveAway EdY: Terbang Jauh-Jauh...

Encik Edy buat contest lagi kali ni giveaway dari percutian beliau baru-bari ini... seronoknyaaa bila terbaca pasal contest ni. Salah seorang blogger yang paling pemurah pernah i kenal...
Kalau nak join anda boleh klik gambar kat atas tu... di bawah ni pula adalah syarat2nya...
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest tersebut)

2. Jadi follower blog Edy...
3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tau...
Redberry, Hany, Sis Amirah, Ninin, Amirah, Honey dunia Hani, Qila, Nard, Kema, Chacha, Linda
4. Tinggalkan link entry anda pada ruangan comment contest tu (sila klik pada gambar)...
5. Senarai hadiah.... baaanyakkkkkk tau 30 semuanya, yang menarik minat i adalah magnet! i suka kumpul magnet, tak tahu bila ada peluang untuk ke Beijing/Bukit Tinggi/Singapura tapi kalau dapat magnet ni bolehlah jadi memori... serta menambahkan koleksi.. i like! selain tu ada hadiah bag sulam dan juga dompet syiling... apa lagi jom sertai beramai2..


8 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join contest ni...good luck...;)

man yusoef said...

wah ahkak tomodachi buat lepas sy tag akak..ke akak tak perasan sy tag...hehe

Hanis MY said...

Edy..u r most welcome...

Hanis MY said...

Ahkak baru nk jenguk blog man ni hehe...kalau dah leo...

butterflyana said...

GOOD LUCK! ;)

H A N S said...

hohohoh..ini la ek yg hanis nk bgtau org yer? bahek, insyaAllah will do it. arigato hanis! :)

mzhany said...

hany dah join jugak...hehehe kat blog GA hany ;)

kema said...

pn hanis dh menang ga tuh......congrtz!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails