Wednesday, December 29, 2010

Award Follower!

Tak sangka jadi follower pun boleh dapat award ye! Doumo arigatou buat pemilik blog bila hati berbicara. Nak tengok award tu??
 award follower ke 50! wah2 kandonyaaa (terharunyaaa) terima kasih banyak2 ye...
kena jawab beberapa soalan dari pemberi award...
1. Nama gelaran tuk pemberi award.
akak panggil sue boleh? sebab sweet and simple hehe...
2. Pendapat tentang blog.
Nice! Simple! comel dan cun macam tuan dia, i likee...
3. Pendapat tentang award.
of course la cantik, sebab akak baru je follow dan komen alih2 lepas tu dpt komen dari sue siap bagi award lagi... macam mana sue boleh buat award cantik canggih manggih dalam sekelip mata aje ni??? kagum! suka tang reben macam hadiah gitu auww...


2 comments:

Suraya said...

hehehe..bagi menjawab soalan akak diatas...sue uat award tu jap je..guna adobe photoshop...amek pic2 yang berkenan dihati kat internet, pastu sue cantum2 gubah2 (cam gubah bunga lak) hihii...lagi pun kak, sue kan bljr kat mktb amek seni..jadi sllu uat asgment sal seni digital..sudah biasa,tp xpro pun..buat biasa2 je leh la..huhu

MAPPIAU said...

tahniah ye dapat award kiuttt la award tuh hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails