Tuesday, December 28, 2010

Tak sempat buat Yuki-man...

Salji dah cair, (kami) i tak sempat main2 dengan yuki. Kenapa tak sempat??? because we are not in sendai...my love and i went to...err rahsia hehe..will share in my next post k! enjoylah gambar yuki cair ni huhu...
 tinggal sikit je atas bumbung rumah jiran sebelah...
 yang kat tangga ni pun dah semakin nipis...
 foot steps semalam masa balik dari dot dot dot hehe... cuaca makin sejuk so yuki tu lambat cair and freeze, tang nilah bahaya...kena hati2 kalau terjatuh memang sakit huhu...
 abunai! janganlah cuba jalan atas yuki yang dah jadi ais ni..i saje je posing hehe...
 ada orang buat yuki-man lah! tapi tinggal badan aje kepala dia dah jatuh atau dah cair kut...
 our car 2 hari tak bergerak so saki baki yuki masih ada my love is doing some exercise :P
 sure yuki lebat weekend lepas, sayangnya tak sempat nak merasa... takpelah we had fun at dot dot dot...
 cop mohor!
 yeayy ready to school!...
atas bumbung bersih sikit je untuk elak yuki masuk bila bukak pintu, the rest biar je cair sendiri...


21 comments:

amirah said...

winter dah nak abis ke?..kn tggu next year pulak

Hanis MY said...

kak amirah belum abis lg, cuma sendai ni buknnya hari2 snow tak tentu..musim winter sampai bulan 3..

MAPPIAU said...

waaa syiokk nyer dapat main sajli ek,
eh banyak sangat dot dot dot tuh... nak tauuuuu hahahaha kepochi eh.

Hanis MY said...

mappiau dlm jepun je pun hehe eh ayat ape daa... ok2 nanti story mory...

man yusoef said...

leh main ski ice tak??..hahaha..ada main baling2 salji tak dgn hubby??..mesti romantik...hahahah

Cik Pah said...

so..yuki tu snow lah yer.. learn new word today..

kemana dot dot dot tuh.. ?

khairunnisa ♥ said...

hana ;) thanks wish.. word baru lagi ye T__T apa maksud "abunai" ye?

whoa (o.O) winter sampai bulan 3.. amik gambar hana main dengan yuki nanti.. :)

arigato hana <3

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

salam kenal...

best nye ada salji..

(^^,)

My Little Diary said...

salam,

wah3x... seronoknya... teringat masa diriku di manchester ari tu... sejukkkkkk...

2+2=5 said...

sonoknyeeee.....main salji...!! ahhaha walkin disini =)

Suraya said...

seronoknyaa.....n kak...thnx follow..:)
akak follower ke -50...
jadi akak dianugerahkan award drpda sy...
amek award kat sini ea.. :)

http://surayaartis.blogspot.com/2010/12/award-tuk-follower-ke-50.html

Hanis MY said...

Halu cik pah ha ah snow hehe...

Hanis MY said...

hye nisa, opkoz ada peluang sure bergambar main2 dgn yuki

Hanis MY said...

Man tak sompek nak men la nk g skul, next time ahkak sure main nyer kalau snow time wiken la...

Hanis MY said...

Hye Yanie salam kenal juga hehe...

Hanis MY said...

MLD naper tak letak gambar byk2 masa kat manchester i ni punyalah tunggu tau

Hanis MY said...

Halu 2+2 sila2, u folo me? i like!

Hanis MY said...

Wah2 skejap je su buat award hebat dan berbakat...terima kasih byk2 ye... akak terharu tau!

TWEETY BERT said...

syoknyer main salji hohoh

E.d.Y said...

bestnya...simpankan yuki tu bawak balik msia..hahaha

LeeAneem said...

bestnye main snow...bahase jepunnye ape.....YUKI....nice

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails