Friday, December 10, 2010

Dress yang boleh dimakan...

Hasil kreativiti artis korea selatan Sung Yeonju... semuanya diperbuat daripada makanan...sebagai peminat dress terus rasa nak post kat blog hehe... tapi takde keinginan untuk memakainya...
 banana dress...
 bread dress
 bubblegum dress...
 chive dress...
 eggplant dress...
 fried egg dress...
 lotus dress...
 red cabbage dress...
 shrimp dress...
 sring onion dress
 tomato dress...
white radish dress...amacam comel tak? hehe...


29 comments:

anie,Nagoya said...

kreatif tul....hang kreatif apa?

Amirah Yusof said...

suma comel dan cantikk..xpcly onion dress tuh..tomat pun jgk..wuhhu..rasa nk makan baju tuh yummy

NARDtheNERD said...

haha.
cantik jugakk.

kalau pakai boleh jadi the next lady gaga.

hehe.

mzhany said...

huhu unik kan..knape xde dr coklat ;)

RedBerry said...

Yang paling i suka is the spring onion dress. cantik.... boleh pakai. Tapi sanggup ke nak makan? Mayb not... :)

Cma Shiema said...

menarik blous2 tu..yg shrimp tu paling cute...
rrr...cam nk geget..

btw..salam ziarah n polo..:P

E.d.Y said...

xsanggup nak makan kalau dah pakai..huhu

wida said...

comel..hehe

Anuar Al-Ameen said...

dress ni dah buat belum? or just in planning...?

Hanis MY said...

Kak Anie..haha sy tak kreatif sedih la huhu...

Hanis MY said...

Amirah...ha ah comel kan geram jugak tengok hehe...

Hanis MY said...

Nard i think it goes well with u, lady gaga wakil mesia :) pastu nyanyi lagu poker face hehe...

Hanis MY said...

Hany itulah stuju2..dia kena wat dress cokelat hehe...lg sedp tuk dimakan bukan tuk dipakai

Hanis MY said...

RB i pun...so sweet kan dress tu, nopey nope tak sanggup nak makan hehe

Hanis MY said...

Hye Shiema... okies thanks will polo u back...

Hanis MY said...

Edy..yer memang dah tak sanggup bila dah pakai huhu...

Hanis MY said...

Wida...comel kan, tgh jawab tag wida ni hehe...

Hanis MY said...

Anuar rasanya dress ni baru buat satu je kut cuma tak ada pemakai lagi agaknya...ataupun baru nk introduce...

happyichigo♥ said...

dira suke lotus dress

E.d.Y said...

dieorg reka untuk pakai or untuk makan sbnarnya??huuh

FdausAmad said...

One of the truly best blog..

www.fdausamad.blogspot.com

Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

Nadee Nadoo said...

salam..hai!! salam kenal gak....huhee...serius..semua baju tuu comel....

Azwani said...

kreatif betul diorang ni.

kak hana telah di tag

http://azwanikhairul.blogspot.com/2010/12/mama-kembar-3-buat-giveaway-yay.html

Hanis MY said...

Nadee...comel kannnn...macam nadee jugak hehe..

Hanis MY said...

Dira that suits u well my dear! kasi match with sophie..lagi cun

Hanis MY said...

Wani okies akak akan jenguk k...thanks!

Hanis MY said...

entah la edy rasanya tuk pakai tapi ada ke org nak pakai hikhik...

man yusoef said...

ahkak saya ada tag ahkak tomodachi di sini..hehee

http://manyusoef.blogspot.com/2010/12/giveaway-edy-terbang-jauh-jauh.html

Afikah Aziz said...

errr xsanggup nk mkn dan pakai hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails