Saturday, December 25, 2010

Kecomelan...

Rasa macam kembali pada zaman kanak2... I memang suka benda yang comel2 dan kiut miut ni... i very like u know... my love geleng2 kepala bila tengok aksi isteri dia ni. Al-kisah, bila dah akhir tahun cenggini kami akan cari kad/poskad tahun baru untuk diberi pada supervisor, memang acara tahunan orang jepun untuk wish tahun baru tapi AWAS jgn terawal mahupun terlewat, kena wish masa 1 Januari aje tau! (sebeb dulu pernah terawal wish pada 30 Disember, kena lecture sat dengan sv, malu2). Masa nak bayar kat kaunter, alih2 dia bagi plastic bag yang sangat comel ada hello kitty bagai...
comel tak???
lepas tu pulak bagi sticker free... (eh muka i ni nampak macam kanak2 sekolah ke? perasan) masa kecik2 i tak pernah tengok kartun ni seme tapi i selalu lukis hello kitty, dan kartun dalam sticker tu... feberet tau!..asal melukis aje pasti salah satu yg dilukis tak pun kerokeropi katak ijau tu...dan macam2 kartun comel yang i lukis... punyalah gumbira, i tak pegang pun plastik pada lubang yang jadi tangkai dia tu, i pegang kak ujung sebab takmo plastik tu berkedut, haha kenapalah teruk betul perangai ni???
dah selamat ditampal kat organizer... rindu pulak zaman dahulu kala bila selalu lukiskan kartun ni pada buku conteng (korang ada buku conteng tak dulu?) lepas tu cover kad nak bagi kat kawan2...i likeee....
eh kenapa ada kad santa pullek??? akan diceritakan in my next post, pertama kali my love and i bg kad krismas ni...terpaksa sebab terima jemputan...


6 comments:

Shaofie said...

jemputlah join segmen privasi. mudah je..

klik sini. http://shaofie.blogspot.com/2010/12/segmen-privasi-dialog-terbaiklah.html

MAPPIAU said...

alololo comeinyer plastik beg tuh, kat mesia ni susah kot nak dapat macam tuh huhuhu

Ezma FaSham said...

Cam best je kan duk kat tempat orang. Banyak benda boleh explore kan. kan... Ermmm.. :)

Hanis MY said...

Shaofie okies akan tengok contest u harap2 senanglah hehe...

Hanis MY said...

Mappiau..comel kan..kat mesia tatau la dah lama tak beli benda2 comel ni...

Hanis MY said...

Ezma yup2..lain tempat lain caranya, jadikan pengalaman, best mcm mana pun kita tetap ingt negara sendiri...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails