Tuesday, December 21, 2010

Senangnya dalam hati...

Ewah nanyi lagu seniman P Ramlee pulak ye tengah hari cenggini... alhamdulillah, ada rezeki pengumpul magnet menambah koleksi hehe. I menang giveaway edy terbang jauh2... 
 klik pada gambar untuk melihat post tersebut...
Encik Edy memang pemurah sebab asyik buat giveaway... asyik jenjalan aje bestnyaaa... biasanya i ni jarang nak menang cabutan bertuah, tapi kali ni dapat pulak ye, rezeki... syukurrr...
penyertaan ke-13... that's me...yeayyyy! i likee... masa tengok contest, hati memang terpaut pada hadiah fridge magnet tu, macam ada magnet la pulak... and now the magnet comes to me (eh nyampah pulak dengan ayat sendiri haha) ada lagi 23 hadiah, my fellow friends good luck ye! Hany, Man and the rest yang join ganbatte ne!


12 comments:

Amirah Yusof said...

Tahniah..rasa jeles membuak2..huhu..hopefully upcoming ga will be mine.. =)

man yusoef said...

congrets!!...hati berdebar2 mengalahkan nak amek result SPM...over tak??..hahah

Hanis MY said...

Amirah good luck tau jampi2 sket hehe

Hanis MY said...

Man arigatou! haha ahkak tahu man mmg selalu ober ekting haha gurau jerk...

butterflyana said...

Tahniah!

hehe :)

wida said...

tahniah..bertuahnya badan. sy gak x bertuah..hrp2 ada harapan..huhu

AfiQ said...

wah2!! tahniah2!! hehehe.. =P

Hanis MY said...

Yana..tahniah juga untuk anda..

Hanis MY said...

Wida..goodluck tau!

Hanis MY said...

Halooo afiq..terima kasih hehe...

E.d.Y said...

tahniah k...pasal alamat tu nnt la email k...email ada prob la..leh receive, xleh send..adui...pening kepala

aidillah HAIMI said...

tahniah. Dila pun antara pemenang hadiah yang sama. ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails