Thursday, January 6, 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!

Join contest lagi kelolaan (eh macam tak seswai je penggunaan ni) En Edy kita yang pemurah dan suka buat giveaway. Rezeki jangan ditolak ye tak? Apa pulak berbusuk2 ni? Busuk bukan sebarang busuk, busuk sebab nak dapatkan perfume miniature. Wow! Teruja! I ni sukakan kewangian eceh tiba2 aje haha...
 Klik banner ni untuk maklumat lanjut dan tinggalkan link contest ok!

Sesiapa yang terasa dia busuk boleh join contest ni... eh gurau ajelah.. u all wangi2 semua kan. Untuk tambah kewangian dan juga pelbagaikan kewangian anda tu adalah amat dialu2kan menambah koleksi mahupun mempunyai perfume pertama dalam hidup anda. Orang jepun kata wangi= ii kaori. (kaori=bau, ii= nak menyatakan sesuatu yang bagus, baik).
Syarat2:
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
2. Jadi follower blog En Edy...
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
4. Tinggalkan link contest pada post En Edy (klik gambar)
Tarikh tutup peraduan: 11.59AM pada 12/1/2011

Tak sempat nak tag ramai2, join aje ye jangan segan silu...
Wanita: Iryd, Nisa, Mappiau,
Lelaki: Nesloo, Blue is better

Ganbarimasu!


7 comments:

MAPPIAU said...

hohoho kene tag sudah, okis akan dibuat seberapa yang mungkin hihihi thanks yea :))

E.d.Y said...

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

~hAKim ZaiLAn~ said...

thanx tagging saya..hehheh

Hanis MY said...

Mappiau join jgn tak join hehe

Hanis MY said...

Edy, sy wangi tau! hehe

Hanis MY said...

Hakim..sama2 good luck!

khairunnisa ♥ said...

terima kasih tag kak hanis ^___^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails