Thursday, January 13, 2011

Mari bersukan/bersenam menggunakan jari...

Dapat dari email... unik jugak seni guna jari ni ye...
 atlit balapan... (eh dah lama tak guna istilah balapan ni..valid lagi ke?)
 sukan kayak... tak reti naik kayak huhu...
 eh silap kategorilah.... apepun tetap hot! ntah apa yang hot pun i tak tahu hehe...
 bola sepak...
 bola sepak lagi...tapi jadi penjaga gol... eh khairul fahmi jersey no berapa? ampunn patik tak tahu...
 sukan angkat berat a.k.a weightlifting. 3 gambar kat bawah ni bukan lagi senaman mahupun sukan nampak macam seni abstrak hehe...
 wah wah u know what is this?... "Murid-murid cikgu nak tanya, ini gambr apa?" Tiba2 seorang pelajar bernama (nama dirahsiakan) bangun dan menjawab dengan penuh konfiden. "Itu kipas cikgu, cantik macam corak kipas pada belakang kain cikgu tu" "Eh eh dah la salah jawapan sempat lagi kamu nak kipas saya ye." haha lari topik pulak, sebenarnya dah lama tak pakai baju yang ada kipas kat belakang tu, biasanya baju kebaya ataupun kurung riau kan? Berbalik pada gambar, itu kan burung merak a.k.a peacock (ingat tak zaman sekolah kalau orang tu tak berapa nak dengar walaupun adela 2-3 kali kita ulang benda yang sama tapi dia duk cakap "apa?" "haa apa?" "tak dengarlah"... maka layaklah memberi nama samaran peacock for pekak hehe...)
 the pianist... i tak pernah tengok movie tu... eh ana raffali boleh main piano tak???
 ini adalah ayam tambatan atau nama glamer dia rooster...

majulah sukan untuk negara... dah lama tak bersenam, senaman yang selalu buat adalah joging, last masa zaman belajar dulu lepas tu masa tanam anggur... sekarang no more senaman huhu. Takpe turun naik tangga pun dikira senaman jugak tau, sebab membakar kalori, jangan asyik naik lif je ok, tapi kalau 8 tingkat ke atas tu layak lah naik lif huhu... (kalau i lah kan, naik tangga 5 tingkat dah tercungap2).


14 comments:

wida said...

kreatif..

man yusoef said...

yg main bola sepak tu paling menarik!!..haha..tapi malangnye tak pakai kasut...hahahaha

rATu kEBaYA said...

cute dan kreatif...

psst - akak tak leh buka blog sendiri tapi kat dashboard still boleh bukak.. hehehe... tu yg masih boleh publish n3

Hanis MY said...

Wida...ha ah kreatif kan...

Hanis MY said...

Man yg kaler hitam tu kasut dia.. hehe tapi kasut bentuk bulat gitu hehe

Hanis MY said...

Kak Rb pelik eh, takpe janji boleh publish entry...

My Little Diary said...

salam,


bola sepak tu cool.... :D

MAPPIAU said...

wohaaa!! kreatip giler gamba2 tuh, pandai betul dieorang mencorakkan tangan tuh,

tapi motip entri hanis kali ni macam banyak motipp?? jugak eh, tapi gune maksud tersirat gitewww hahahahahaa

hari ni entri motip2 jer kot akekeke :P

Hanis MY said...

MLD..cool kan?

Hanis MY said...

Mama irfan..hari ni hari motip sedoniaaa haha...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kretip sungguh la...
wah2 kat frem kat header tu dah ada gambo ye...santek2...

Hanis MY said...

Kak D terima kasih hehe kak d org kedua yg tegur i likee...

pen biru said...

kretip nyeee
yg angkat berat tu cool
:)

Hanis MY said...

nis..cool kan???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails