Monday, January 17, 2011

MZHANY 1st GA...

Akhirnya ada masa untuk sertai segmen kawan maya ku yang comel lote, Hany... ada koleksi Body Shop? Ingin memiliki atau nak tambah koleksi??? Jangan segan silu untuk sertai "MZHANY 1st GA". Mana tahu rezeki kan...
 klik pada gambar untuk lihat post mengenai contest dan juga hadiah yang bakal anda menangi... terbuka untuk sesiap sahaja... kalau lelaki menang boleh bagi hadiah pada wanita auuu hehe...sila tinggalkan link post anda pada post GA MzHany k....

Syarat2 dan tarikh tutup....
1. Buat 1 entry dengan tajuk "MzHany 1st GA" (Done)
2. Masukkan banner kat atas dalam entry (Done)
3. Make sure ada entry ke entry GA tersebut... (Done)
4. Follow or not optional... tak rugi pun follow blog green zone ni... i dah lama follow hehe, thanks for being my friend Hany (eh eh tiba2 buat ucapan pulak) (Done)
5. Masukkan mzhany.com dalam bloglist (Done, since...lupa bila hehe)
6. Tinggalkan link contest pada post GA tersebut (Done)
7. Pemenang akan dibuat secara cabutan oleh Hany dan hubbynya MZ.
8. Tarikh tutup penyertaan 21 JANUARI 2011. (ada masa lagi...jom join ramai2)

ganbatte ne....


3 comments:

wida said...

gudluck..

mzhany said...

hana, terima kasih bebyk sebab join ga hany nih tau...tengkiuuu....

niesz said...

gud luck dear..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails