Thursday, January 6, 2011

Segmen 2011: Mereka Kata...

Tengok update dari kawan bloggers rasa lain macam. Ini mesti join segmen En BA. Apa lagi terus jenguk blog En Ben. Banyak sangat idea En Ben ni sampai kadang tu tak terfolo dibuatnya...
Klik pada gambar untuk melihat syarat2 dan tinggalkan url penyertaan anda...

Eh, rasa kembali ke zaman SPM test BM penulisan hehe (over betul!).
Irrashaimase! Douzo... (ala2 masuk restoren atau mana2 kedai kat jepun)
Anda blogger lama? blogger baru? tak kisahlah kan, tapi yang pastinya setiap blogger pasti akan rasa seronok dan teruja bila mana orang datang menjenguk dan bagi komen kan? Boleh mengeratkan silaturrahim dari tak kenal boleh jadi kenal lepas tu jadik kawan. Bak kata pepatah berkawan biar seribu.
Walaupun masa awal2 dulu agak terkial2, nak tak nak aje aje post tenggelam timbul (takde gambar sesuai, gambar en froggie tu pun jadiklah ye!)...
Tapi sekarang makin maju sikit, walaupun tidaklah sehebat blogger2 lain... ! Bukan senang nak jadi senang hehe. Walaupun tak malatop tapi seronok sebab punya ramai kawan yang tak jemu kunjungi blog... bila tensi2 baca komen dari mereka buat pengubat hati... bila tensi boleh blogwalking. Blog ni banyak post yang berkisar kisah kehidupan kami suami isteri menuntut ilmu di negara orang. Tapi dah habis belajar nanti pun akan terus berblog InsyaAllah. Be my friend and i'll be yours too...  Doumo!

Rasanya dah cukup 100 patah perkataan hehe... semoga En Ben sudi terima penyertaan tak seberapa ni...


9 comments:

JIJI YU said...

muehehe..ni lagi dasat ni..kembali ke zaman persekolahan..heheh

JIJI YU said...

nway kalu balik ti leh la maen bolim kb mall..kowano..ehhe

Hanis MY said...

Biasolah kawe over sokmo haha..ok bereh2 nati roger2 bilo kelik kb, kb mall la mano lgi hehe...

efa nur said...

hehe..sis dah maju sekarang.. :)

Dari Kelate Ke Copenhagen said...

nice try..good luck 2 u 2...

man yusoef said...

salam perkenalan....weee~

Hanis MY said...

Hye Efa thanks dear harap2 leh maju lagi cam efa

Hanis MY said...

Thanks dari kelate mcm tak berjaya aje huhu...

Hanis MY said...

kawan ku-man, berapa kali nak berkenalan dgn ahkak ni?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails