Monday, January 10, 2011

Terpilih masuk senarai lagu 2012... dan juga Award!

Tak dapat nak tengok pun AJL 25, sedih... tapi seronok dah dapat tahu results dari rakan bloggers. Me like it. Tak boleh tengok AJL di lab...(ia mengundang bahaya pada diri sendiri, nanti kantoi). Kat rumah pulak tak ada internet. Sungguh menyedihkan. Senarai pemenang??? Anda semua dah tahu kan? Tapi i nak tulis jugak kat sini sebagai koleksi sendiri...

Juara Lagu: Ana Raffali (Tolong ingtkan aku)
1st Runner up: Muh dan Black (Drama king)
2nd Runner up: Hafiz (Nokhtah cinta)

Owhh tak tahu apa nak cakap sebab i tak tahu semua lagu2 tu.. sat g baru nak p dengaq kat youtube... memang ketinggalan zaman sangat dah i, tahap kronik huhu... apapun tahniah pada pemenang... rezeki mereka... (rezeki plus usaha pasti berjaya kan??). Ramai juga yang tak puas hati, kalau i follow dan tengok mungkin akan timbul rasa geram juga.. biasalah tu adat bertanding... tambahan pula masing2 ada peminat tersendiri...

Haa jangan tak tahu i bakal muncul dengan single debut tahun 2012. Tajuk lagu Drama Queen. Apekahh?? nak tukar profession atau sekadar hobi... Tak percaya??? moh scroll ke bawah hehe...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Segmen Mereka Kata dari En BA. Lawak la... tahun 2012 pulak tu. Bahawasanya i ni kalau nyanyi memang ribut petir akan melanda sebab kelunakan suara i yang sangat merdu ini. Siapa yang mendengar pasti akan pitam haha... (klik gambar kalau nak jenguk blog en ben)

Yahuu terima kasih En Ben kerana memilih i masuk senarai. List tengah ongoing sekarang, nama anda bakal masuk senarai juga bila2 masa (pepandai je i ni ala2 PA en ben, ampunn)...jom buat album ramai2... i likee...

Lepas kejutan buat album i dapat the same award dari Kak D yang sangat happy go lucky dan juga Papa Mifz yang suka buat koleksi mainan bombastik untuk anak dia, Mifz.
credit to pakcikim yang sudi buat award ni... terima kasih sekali lagi pada yang sudi tag... perkara utama masuk blog sendiri adalah reply komen dan follow balik sesiapa yang follow i :D

Macam biasa kena jawab soalan...
Ucapan anda:
Wah2 kena praktis dari sekarang maklum lah nak masuk juara lagu 2012 :P. Sudah tentu i amat terharu dan berterima kasih buat Kak D dan Papa Mifz coz sudi tag dan pass award ni... keep on blogging okies...
Berikan 4 ciri boy/girl idaman untuk dijadikan wife/husband.
I dah selamat jadi isteri pada my love... ciri2 idaman ni perkara subjektif, adakalanya apa yang kita inginkan tak semestinya terbaik untuk kita...yang penting doa, mohon pada Allah. InsyaAllah dengan izin-Nya akan dapat jodoh terbaik... alhamdulillah syukur... all i can say to my love "i want nobody nobody but u!"
Berikan satu tips untuk kekalkan relationship.
Mana ada hubungan yang smooth sailing kan? pasti ada pasang surut. Yang penting komunikasi dan toleransi. 
Pernah anda jumpa doa perdekat jodoh dan putus cinta?
Tak pernah la pulak jumpa doa tu... putus cinta? no komen... :P

Sebenarnya kena tag 10 orang... i rasa i nak bagi pada semua readers blog ni... ada masa bolehlah buat tag ni ok...


21 comments:

roxybelleiyramethyst said...

waaa...tersenarai msk ajl...!!!!~ terbaek r....hahahahhaa

man yusoef said...

wah..single lagu tu!!..nak sign!!..jgn lupekan saye bile dah glamer nnti..haha

Hanis MY said...

Haha..Eiyra...tu namanya angan2 mat jenin :D

Hanis MY said...

Man ok bereh, berapa sign anda nak? hehe...op koz i akan jadi artis yg tak lupa daratan..

eelobor said...

wah...calang2 jer boleh masuk dalam senarai kat entri ben tuh, hihihi. mesti hanis antara yang terbaik daripada yang baik

MAPPIAU said...

hahaha senarai juara lagu 2012?? apekah?? tercekik mayonis akak tau bace hahaha. anyway tahniah yea tersenarai hihihi (tak sabar nih nak tunggu kemunculan album hanis tau)konpem akak orang last beli nanti wakakaka

adeh adeh series balik (sambil mulut tersenyum simpul dan berbelit) anyway thanks jugak yea sudi berkenalan ngan akak hehehe.

Hanis MY said...

Eelobor terima kasih, entahlah rezeki tu hehe...

Hanis MY said...

Akakkkk mappiau..huhu kachiwa sy akak org paling last nak beli takpe2 album keluar je terus sy kasik free copy eh haha..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

WOW!!..tersenarai ye hanis...kakD tak mau bli kakD nk free bleh?

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..sy folo blog hana sakura ini...bagus jawapan awak pd tag tue....

Hanis MY said...

Kak D sudah tentu...sy bg free kat kak D tapikan sy pun tak tahulah entah jadi entah tidak dengan album solo tu sebab takdak bajet haha...

Hanis MY said...

Terima kasih sahrom..sy dah folo anda balik...

Dari Kelate Ke Copenhagen said...

Wah makin glamer, jadi 'artis; skrang. Buat album single, terus masuk pencalonan ajl 2012..huhu

NARDtheNERD said...

awwwww.
abang ben.
hehe.

khairunnisa ♥ said...

tunggu lirik lagu Drama Queen lak ^__^

JIJI YU said...

kalu kato ribut petir melando gak..jange dok nyanyi la tiko balik kelatea pah ni..tok maen bolala ambo..ahha

Hanis MY said...

Hye nisa..lirik pun belum ada ni cemana ye, jom join akak buat lirik drama queen..dpt juara bahagi sama rata hehe...

Hanis MY said...

Ji bereh, kawe duk klate tok rajin nyanyi..sini jah kadey2 buat latihan vokal haha..bosey2 duk dapur kawe nyanyi la...

Faaein Himura said...

wah.. tahniah lah.. setia menanti kemunculan itu... hahaha.. =]

E.d.Y said...

lagu drama queen dalam bahasa jepun ke bahasa malaysia?huhuhu

H A N S said...

fuyyooo!! drama queen gituuu..heheh..tp aper2 pun lagu2 yg msuk ajl mmg best, hanis donlod la klu rajin..heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails