Friday, February 25, 2011

Aku, Dia dan Vintage... Photo Contest

Huwaaa penyertaan saat akhir. Ingatkan tarikh tutup 5hb Mac, So masa kena tag dengan Naddy saya rilek2 dulu sebab memang tak reti bab edit gambar ni. Konon nak belajar lepas tu download program tu program ni satu pun tak guna haha.. Hari ni kena tag dengan Lady Dyla terus kecut perut bila tahu tarikh tutup adalah hari ni bersamaan 25Feb... tak harap pun nak menang cuma nak memeriahkan contest (Kom, sila terpedaya dengan ayat menagih simpati ni ye!).
 Klik pada gambar untuk lihat syarat2 penyertaan dan tinggalkan url penyertaan.
 Ni hadiahnya...pengsan tak???? teruja tau! tapi patik hanya mengharap patung2 yang comel itew.. eheh..

Lepas eksperimen tadi laju2 saya pergi ke picnik.com. Katanya boleh edit gambar dengan senang dan mudah kat sana (Thanks Dyla!). Kaedah cuba jaya telah digunakan dengan masa yang begitu terhad.
Boleh letak sehingga 5 keping gambar. Tapi saya sempat buat 3 je... (punyalah terhegeh dan ketidakcekapan mengedit gambar terserlah huhu..)
(saya pasti semua orang akan pengsan sebab keburukan yang terlampau terhadap hasil edit tersebut tskk sob sob... T_T) jeng jeng... tak pun bayangkan muzik macam jerung nak datang menyerang hehe...
 sebelum...
 selepas... ambil gambar pakai baju petak2 kononnya boleh up sikit rupa vintage tu huhu...
 kenangan lihat nano hana... bersama el... (sebelum)
 selepas.... teringin nak pergi ke ladang nano hana lagi..
 baru lepas budo gari.. beristirehat di taman...aishiteruuuu rabu rabu...
 selepas... cinta hati zaman ada janggut hehe...vintage tak...please say vintage ok! (tak malu betul suruh2 orang cakap haha) p/s:rindulah rupa ni...

Tag 3 org kawan... ada ke yang sudi nak buat (kalau sempat buatlah k...)

Ada masa beberapa jam lagi... ganbatte ne... yang saya tak tag dan punya waktu terluang tu tak salah mencuba nasib kan? Yosh!

38 comments:

whitecappuccino said...

suka tengok this loving couple.

Anisa Hang Tuah said...

akak,,gambar kedua & ketiga is awesome!!

gambateh!

kamarukom said...

akhirnyeeeee!!! akak join jugak eh!
hehehe nice pic kak hanis~~ hoho
ganbatte kure! ;)

princess laila said...

waw! akk join? hee. gudluck cs :)

d_LA said...

cun la sis..sume cun..yang pokok tu plg suke tgk..gd luck oke..nt xplore lg oke..best kan gune picnik ni..

JIJI YU said...

ahahah...maghi kelik kelate ni nok kelih weh sweet kapel

MingMing said...

sweet... nice pic anyway.. especially yang no 2 tu.. pepun gudluck^^

Lya Colours said...

perghh meletop btol hadiah dia hah

puterinuraqiliah said...

mcm best je contest ni. alololo.. sweet r akk n ur hubby!

A.s.t.i.n.a said...

Dr Nisss.. pic yang last itu amat tacin arr... romantika D amore rasenye..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

sweet loving couple!
eh gambar pokok xde daun mcm besh je nis..aihh suka bg org dsini jeles tau..
all da best ya =)

~naddy~ said...

wah! canteknyaaa~~~ada soul :) *wink

Lulu caldina said...

good luck dear...wah cantik bloh...Biru...ngee

Kekanak Osaka said...

gambaq no 2 tu cantik..nampak old school. nice nice.

fadhilah said...

gambar #2 saya suka!!!

ala k hanis, dh terlewat lah....
huhu~ lgpun tak reti nak edit mengedit ni....

miszlullaby said...

comeyhnyeee gamba..hehe..gud luck =)

Ein Auzai'y said...

cantinyer gambar tue...loving couple betul...

khairunnisa ♥ said...

no plat 28 27 ^_^ gambar kedua tu cantik ♥

ARJUNA.Inc said...

waa..ni td tbca gak dri amirrah zawani pnye page..huhu..stylo la gamba 2~~..cun ok..hehe..gudluck!!

Amni said...

kak, cantik! paling suka yang last.. hehehe....

Ct Arina said...

gudluck sis ~_^

shahjiehan said...

style2!!

jom baca dan komen ! !shahjiehan [dot] com ! !: Novel cinta yang hangat di pasaran.

JP Nurul said...

cantik2!!!!


gambateh sis!

sissyira said...

salam

semoga penyertaan di saat2 akhir menjanjikan sesuatu yang indah untuk anda =)

Amira Naddia said...

gud luck!

bestnye..nk beli dslr tp tak mampu..
tgah nangis nie..nk tisu

kelik la nupnang sy. mne tahu pasnie leh beli dslr

rizwan's sweetheart said...

hanis... kenapa tag fda last minit? fda mintak maaf... fda tak sempat nak buat... memang dasar bengap bab2 nak kena edit gambar ni... so sowi dear... :(( jgn serik tag fda ea...

haniey said...

cantik gambar akak..suka je tgk..romantik lorhh..hehe

wida said...

sweetnya kamu hanis..good luck!

farah fauzi said...

rajinnyer dia edit gambar..tolong edit utk farah skali..hehe

noraim said...

wahh, akak join jugak. gud luck akak :)

Hanis Azla said...

mmg vintage lah Hanis.. he..he.. InsyaAllah, boleh menang ni.. All the best yer..

So Shy Lady said...

hmmm mnarik mnarik...gud luck ye hanis ;D

AiN5zOL said...

pic yg k2 cantik....

MAPPIAU said...

vavavava good luck okeh :)

Ina said...

hu..hu..harap you make it dear..gud luck.

shah-kayrul said...

good luck..memang terbaik la

H A N S said...

ecehh..very da clasic :) cantek3!!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hanis..kamu ke mana?..dh bberapa ari x update blog..hanis sihat tak nih?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails