Friday, February 18, 2011

Contest: Comelnya Berbaju Kurung...

Sesi contest sedunia... Seperti yang diwar-warkan pada entri yang lalu, mari kita saya mulakan melangsai hutang tags dari kawan yang sangat banyak ini... huwaa... seronok tu memang seronok apatah lagi kalau menang tapi dengan masa yang begitu cemburukan i ni... ok tak nak melalut panjang... kali ni join contest berbaju kurung ditag oleh lovely CT Arina atau nama manja beliau RINA. Peraduan anjuran, cikpsiko.. wahh saya takut nanti kena hipnosis huwaa...
 sila klik gambar bintang-bintang ada smiley mata "rabu" tu untuk melihat syarat2 dan tinggalkan url penyertaan anda kat situ ye...
*Tarikh tutup 20 Februari 2011*

Apa yang perlu dilakukan adalah:
  • Buat entri bertajuk Comelnya berbaju kurung
  • Link entri dengan blog
  • Kenapa anda rasa perempuan pakai baju kurung itu comel?
** mestilah comel sebab baju kurung merupakan lambang budaya masyarakat melayu..
** keayuan dan kecomelan jelas terserlah dengan pemakaian baju kurung..
** comel kerana menutup aurat...
  • Letakkan gambar comel anda berbaju kurung 
 with my everdearest best friend, Sha... amacam comel tak?(macam tak sesuai je saya pakai fesyen tudung macam tu kan huhu...)
  • Pendapat tentang baju kurung
** Baju  kurung sesuai untuk semua acara, pakaian harian ke pejabat, pakaian makan malam, pakaian sekolah hehe..., pakaian jumpa bakal mak mertua...ehem ehem..., pakaian untuk temuduga, pakaikan ke kuliah dan macam2 lagi... all in one attire at any occasion, just marvelous!
  • jadi follower blog cik psiko
  • tag 5 orang kawan...
Ramai tuuu... dengan rasminya saya ingin menge-tag...
p/s: buat penganjur contest, sebarang surat menyurat saya guna alamat di Malaysia bukan di jepun ok..

Ada lagi contest ni.. bersedialah untuk kena tag ye sahabat-sahabat sekalian...

31 comments:

mzhany said...

ok je hana, sekali sekala fesyen lain sikit kan ;)

noraim said...

loh. sy dah pernah buat lah contest neh kak. huhu.

MAPPIAU said...

vavavava malatops la sangat!!!! wakakaka :P

nanti akak terjah contest tu hokehhhh

tenkiuuu adekkk manisssss (motip? tetiber nak bermanis2 bagai? wakakaka :P)

cik blink blink said...

gud luck.....(^_^)

cik blink blink said...

gud luck.....(^_^)

JP Nurul said...

comey je pakai tudung pattern tu...hihi


sy selesa berbaju kurung...^_^

fara said...

wah..nama saya ditag. thanks hanis. kena korek album ni pilih gambar baju kurung yang paling comeil. hihik. thankss

A.s.t.i.n.a said...

YA Allh macam minah jepun jd PR Malaysia.. herher gurau yg serius.. Nis jgn tag sis tau sebab sis sgt tidak rajin join kontes..


Soalan: Sis rasa nak buat Kong Siri III.. ade idea?

Hanis Azla said...

comelnya hanis berbaju kurung... selalu tu tengok berjaket tebal aje.. he..he.. eh, cantik apa pakai tudung mcm tu.. akak rasa sesuai aje dengan muka hanis.. nampak sweet sgt.. All the best utk contest tu..

~naddy~ said...

gud luck hanis :)
ada tag hanis utk contest

http://hikayatdangnaddy.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintagephoto-contest.html

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

weeee contest ni best.
tapi tak banyak lak gambar lyeah pakai baju kurung yg full. hahaa. mostly gambar yg syok sendiri je.
*wink2*

hahaa.

farah fauzi said...

alamak...saya nyer kurang lak gamabr tak berbaju kurung..hehe..

anie,Nagoya said...

aiiisshhiiii....gmbo baju kurung semua kat mesia.

baju kebaya ala baju kurung bleh?baju ada.tp gmbo tarak?

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ayu nye hanis berbaju kurung..
nampak sgt manis..
rasa mcm xlengkap kalau x visit blog hanis sehari hehe..
siyes betul..
tapi smlm biasala ari jmaat..ari encit papa coti..so dtg melawat ari ni..eppy weekend nis =)

Aida said...

good luck .. rajin ye masuk contest ..

Lya Colours said...

oihh comelnya dia

Faaein Himura said...

good luck....
lepas ni ajin2 pakai baju kurung...
hehehe... =P

Miecyber said...

Iii contest desne...
Ongna rashi contestdesu...

Sebab Miecyber's Blog lambat loading sebelum ini...

mzhany said...

hana, hany ada email tau, cek eh...

Eyrique Ettiqaz. said...

ok what.mcm perempuan melayu terakhir.hehe

kamarukom said...

wahhh!! akak chomey la hahak! mcm cine pun ade hoho..
gudlak ye kak..xnk tag sy ke?rs nkpkai bju kurung je ni hahaha

fa10 said...

gadis melayu...
klik ur nuff!

Nur Liyana said...

hai..akak yg cumil.....gud luck tau!!!!!

shah-kayrul said...

dah macam gadis jepun berbaju kurung plak...hehehehe

A.s.t.i.n.a said...

Especially For you Nisss:


http://astinadly.blogspot.com/2011/02/kong-siri-iii.html

Siti Khadijah said...

good luck..:)

anie,Nagoya said...

bz ka?

niesz said...

ayu je..comel2..

khairunnisa ♥ said...

Good luck kak hanis <3

cantik tudung biru tu.. nisa jarang ada baju kaler biru ^_^

p/s : miss you banyak banyak ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

H A N S said...

huwaaaaaa....tarikh tutop dh lepas :( baru sempat tgk blog pagi ni..huhuhu..xder rezekila hanis..xper2, next contest i join k..org doa hanis menang contest ni k..u mmg comel! hehehe..

whitecappuccino said...

comeynyor!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails