Monday, February 21, 2011

Contest: Gambar muka sedih paling menarik....

2 hari saya tak boleh berkarya. Rindu tak? rindu tak? eceh, perasan! Hari ni nak habiskan tags dari kawan2 lepas tu baru boleh bw dan update blog dengan amannya. Wow ramai betul yang tag, tapi contest yang berbeza. Semuanya berkaitan dengan mulut dan juga muka... ok dimulai dengan contest muka sedih...uish susah ni... ditag oleh Wida. Contest anjuran Ekinn Zhareef....
 klik muka comel kat atas tu untuk join dan tinggalkan link url anda...

Dah la saya ni tak photogenic! Huhu... letak ajelah gambar mana pun...Tapi kan i ni jarang betul bergambar tak senyum unless kalau gambar candid. Syarat2 adalah seperti berikut:
  • Wajib jadi follower Ekin Zhareef
  • Buat entri dengan tajuk Contest Gambar muka sedih paling menarik
  • Letakkan banner contest di entri dan juga sidebar
  • Linkkan entri contest pada entri contest tersebut ( klik banner di atas)
  • Tag 3 orang aktif blogger
Ok bersedialah untuk pengsan melihat gambar di bawah...
bila masa ntah cinta hati candid ni hehe...

Insan yang bertuah:
Shah-kayrul (boleh suruh Haikal Danish jadi mode hehel)
ganbarimashou!

7 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

rinduuuuuuuuuuuu..cpt la update!
xsabar nak baca kisah anak perantau nih hihi..

wida said...

tq sudi buat after di-tag:)
good luck

whitecappuccino said...

tok napok sedih pung anis hehe

A.s.t.i.n.a said...

itu muka kompius yang.. hak hak.. sis ade muka sedih tapi sexy nanti ade lagi Puan anon komen marahkan fardu ain sis.. hik!

Nur Liyana said...

akak, ala,,,,asal tag kita kat gambar sedih nie..hihih...

tag la yana kat gambar paling ceria tue ..hehehehhe....bley yana letak pic yg ceria..hihihih

Nur Liyana said...

jap, yana fikir nk letak pic apa yg sedih nie...okey.....update la blog..nk baca akak tulis..huhuhu

fara said...

hehe. muka tak sedih pun?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails