Monday, February 21, 2011

Segmen 1: Senyum tak nampak gigi...

Hari contest sedunia... Kali ni senyum tak nampak gigi pulak. Ditag oleh Kak Hidayati yang photogenic gitu... Segmen yang dianjurkan oleh Muazatul Adawiyyah.
 klik pada gambar di atas untuk join contest ni dan tinggalkan url anda kat situ ok...
  • just upload gambar anda SENYUM tanpa GIGI.
  • buat satu ENTRI yang simple dan tinggalkan url pada entri tersebut (klik gambar)
  • HADIAH (rahsia!!) nanti akan diberitahu oleh MUAS (pemilik blog)
  • tag 5 orang,.=)
  • dateline 27.2.2011
Saya jarang sangat senyum tak nampak gigi huhu... ada kisah zaman muda mudi di sebalik semua ini... masa darjah 4 kena ambil gambar sebab cikgu nak untuk buat kad apa ntah.... so mama dan abah bawa ke satu kedai gambar ni... bila kameraman suruh pandang kamera ntah kenapa masa tu macam takut je, lepas tu dia suruh senyum, saya pun senyum lah... kemudian disuruhnya senyum lagi lebar (rasa macam dah senyum sehabis lebar) bila gambar tu siap huwaaaa nak pengsan! Dah tak ada dalam simpanan so takleh nak tunjuk sini (mungkin ada tapi memang kena selongkar balik album lama kat rumah :P). Bila bawa ke sekolah ada la sorang kawan ni dia ejek "Haha lawakla hanis senyum macam ni! dia letak gambar kat sebelah muka lalu ditiru memek muka i tu... tapi dia punya version of course la dibuat dengan over acting kan. Lepas tu nehi hey takde dah gambar senyum tak nampak gigi hehe... alih2 kena tag masuk contest ni.. cari punya cari nasib baiklah ada...
 huhu sadis kan??? T_T (kepada penganjur contest alamat yang akan digunakan adalah alamat di M'sia dan bukan alamat di Jepun)

Saya nak tag...

20 comments:

Anisa Hang Tuah said...

akak comel..dah macam amoi jepun
:)

wida said...

Comel comel
good luck:)

rATu kEBaYA said...

cantik senyuman tu..

man yusoef said...

hari join contest sedonia!! haha..kelas la mak tams ni...huhu

whitecappuccino said...

Alorh! cute anis! supo mek jepung hehe

A.s.t.i.n.a said...

Anak Jepun mana nehhhh? cantek! saya mo kiss..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

siyes pinky x pandai sgt snyum x nampak gigi nih hahaha..
mesti nak bg nampak gak..
manis je hanis snyum..
gud luck ya =)

εїз Cik Fasya εїз said...

haha.cha mmg xreti senyum nmpk gigi.wase buwuk jek..hehe~~

efa said...

waah2 comel la akak good luck erk =)

Aiydalela said...

gud luck hanis [tak suke gak senyum tak nampak didi . ngeee]

d_LA said...

haha..k.hanis nt cari blk taw pic lame tu..gud luck taw ^^

Hanis MY said...

@Anisa Hang Tuah
Nis comel...wahh comel ke? pengsan! tapi likeee ehehe...

Hanis MY said...

@wida
arigatou wida!

Hanis MY said...

@rATu kEBaYA
kak aishah cantik ke? sy rasa cm nak pengsan je tgk huhu...

Hanis MY said...

@man yusoef
nyampah la man gedik ni asyik panggil mak tams je huhu...

Hanis MY said...

@whitecappuccino
ahaha ye ke mek jepung? i likeee

Hanis MY said...

@A.s.t.i.n.a
sis as! rabu2 u...

Hanis MY said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥
thanks pinky! itulah hanis mmg tak reti senyum tak nampak gigi huhu...

Hanis MY said...

@efa
efa...comel ke? huhu arigatou dear... mmg jrg sngat akat nk bergambar cenggitu...

Hanis MY said...

@Aiydalela
aida itula pasal...huwaaa pengsan!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails