Monday, February 21, 2011

Contest Senyum Paling Ceria...

Contest terakhir untuk hari ni...fuhh pengsan! Ditag oleh AIM. Thanks aim. Siapa yang tak pernah gembira? Dalam hidup pasti ada suka duka kan? Siapa yang tak pernah senyum? Patik tak percaya... tapi Datuk CT cakap "Percayalahhhh....." ok dah jangan melalut... mari kembali ke pangkal jalan!!
Klik pada gambar di atas untuk hadiah peraduan ini dan tinggalkan url penyertaan kat situ k...
1. Follow blog namee untuk sentiasa update dengan perkembangan contest ini.
2. Buat satu entry yang bertajuk 
Contest Senyum Paling Ceria. 
3. Kemudian letak lah banner contest ni kat sidebar sekali .
4. Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini.
5. Muat naik gambar dan ceritakan mengapa anda gembira di dalam gambar tersebut.heheh..Ala simple simple je :) contoh: Saya gembira kerana baru lepas makan. :D
  HAPPY! sebab boleh tengok bunga dan dating dengan cinta hati saya!

6.Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :)
7.Akhir sekali, tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu yeah ;) (ampun..tertag lebih hehe)


Fuh lega... ada satu lagi contest tapi yang tu kena edit gambar! tak reti dan kena belajar dulu huhu... (p/s: nanti i buat ye naddy... sooon hehe)

10 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hehe pinky dh join..thanx hanis for tag..tp i buat kt my contest blog..all da best =)

~naddy~ said...

hehe!comey aih snyum,baek!! nnti sy masuk contest tu~ senyum plg menarek ye, ngeh3x! tq tag me~

eelobor said...

hehehe, senyuman yang menawan. ramai yang pengsan nanti....

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

gud luck akak!!

p/s; bunga tu lawa laa. pos ke malaysia boleh dak? hahaa.

kema said...

hehe~nak cube gak neh....hehe~gudluck pn hanis...suka pic tuh..sweet jer plus bgmbo ngn bunge pinky2 tuh...

d_LA said...

alololo..sesweet bunge kat tepi tu..gd luck lagiii..hehe..

Adzriel AB said...

sweet... letak bunga sakura sama..

teddyuna said...

wa...... ;)) beshnye

whitecappuccino said...

banyak nyer contest senyum!! tapi cantik lah..apa lagi ada bunga tuu..kita kan mek bunga :)

adnil linda said...

nanti sy terai msuk... thanks tagging me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails