Wednesday, May 25, 2011

Advertise with nuffnang...

Wahh mengalahkan duta Nuffnang pulak ye. Sebenarnya saya tak arif sangat pasal nuffnang ni. Saya pun tak tahu apo ko bondo la BE... teruk tak haha... kalau macam kat bawah ni apa ye?
 apa ntah, patik tidak mengerti...
 sekarang ni ada Grapevine nuffnang pulak. Minggu lepas perasan ada benda ni kat blog tapi tak tahu apa pun.. rasanya ia akan muncul skyscraper yang berada di bahabian tepi blog kiri atau kanan.

Nak tahu lebih lanjut boleh klik SINI. Jika ditakdirkan anda bertemu dengan ikon di atas, boleh klik mana2 satu untuk share iklan tersebut, atau boleh copy link di sebelah ikon SHARE tu dan anda boleh letak link tu di mana sahaja yang anda suka. Lepas tu masukkan email untuk mendapatkan pulangannya. Senang kan? Walaupun anda tidak mempunyai blog. Bak kata encik nuffnang
"Yes, it’s that easy! What’s more, sharing of the URLs is NOT limited to Nuffnangers only. Even your blog readers who are not registered with Nuffnang can also share campaigns on the Grapevine and be rewarded for doing so!"

Saya tak ingat sejak bila saya letak iklan nuffnang ni, tapi sekadar letak je. Earning yang saya dapat tu takdelah mencurah2, dan bukannya setiap hari. Tapi siapalah yang nak bagi duit free2 aje kan? Earning saya tu sama ada statik atau bertambah dan tidak akan berkurang. Selamat ber-Nuffnang semua... kalau ada yang pakar tu diharap boleh beri sedikit info dan tunjuk ajar ok...

p/s: busynyaaaa...

17 comments:

JIJI YU said...

tu tidok BE lagi tu...ehehe keno wi nuff kaba blog kito wujud dulu baru mudoh masuk BE...ejah UV 100+..

Anisa Hang Tuah said...

nis akan klik2 iklan akak..
hiks..
blog nis tade iklan pun

:D

amirah said...

akak punyer nuff pun cam hiasan semata-mata..hehe

Hanis MY said...

@JIJI YU
hah UV la pulok namo rima tuhs...

Hanis MY said...

@Anisa Hang Tuah
Nis..letak la iklan jugak... arigatou nis...ur so sweet n beautifullll

noraim said...

hee, sama lah kak. tak heran pon pasal nuff neh. sekadar cukup syarat jek. hihi.

Papa Mifz said...

papa mifz lak letak jer iklan nuffnang tuh...dah lama x check brp la agak duitnye...tapi sure sikitnye la..hehe

Panglima Muda said...

entahlah............aku punya nuffnang tak naik naik duit dia

man yusoef said...

man pon perasan gak grapevine tu..tp tak try pulak...nuffnang tu pon tak phm...tau naik jek...haha

Hanis Azla said...

akak pun pasang aje iklan.. tp tak tahu byk pasal nuffnang tu..

Ct Arina said...

haha..rina pon reti pasang je kak oii..sampai skang x paham2 jadah BE tu..hihik =D

anie,Nagoya said...

dpt duit ke letak benda tu?wat beratkan blog je.tak boleh jawab cam tu ke?

Lya Colours said...

haha saya pon main letak je nuff dgn hb kat blog, pendapatan x seberapa pon. tsk tsk

whitecappuccino said...

kak nor pun tak reti2 pasal ni..

mekchu said...

mmg layak dilantik sbg duta ni...

mekchu so far belum pernah jumpa iklan yg keluar grapevine ni.. kalo ada, konpem klik punya...

Amni said...

amni baru letak dua minggu kak... hasil hasutan kawan berbulan-bulan... ekekekekeek..... malu nak letak sebab bukan ramai pun yang datang sehari... tapi, bila fikir balik, tak rugi pun kan.. sapa nak bagi duit free... yeahhh!

アヌム ちゃん said...

sikit2 lama jadi banayk :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails